İş Bankası 250 Bin TL'ye konut satıyor!

Ucuz konut arayanlara bekledikleri fırsatı İş Bankası duyurdu. İş Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanına göre 250 Bin TL'ye konut satışı yapılıyor.
İş Bankası 250 Bin TL'ye konut satıyor!

Türkiye'de konut fiyatları gündemin ana maddesi olmaya devam ediyor. Özellikle son açıklanan Yeni Evim kampanyasının ardından ev sahipleri satışa çıkardıkları konutların fiyatlarında yüksek miktarlı zamlar yaptılar. Ucuz konut sahibi olmak oldukça zorlaşırken yine de az sayıda bazı fırsatlar bulunuyor. Bankaların yapmış oldukları konut satışları da bu sınırlı imkanların başında geliyor. Türkiye'nin en köklü bankalarından olan İş Bankası da çok uygun fiyatlarla konut satışı yapılacağını duyurdu.

EN KÖTÜ EV BİLE 1 MİLYON TL'NİN ALTINDA SATIŞA ÇIKMIYOR!

Ev fiyatlarında o denli yükselişler meydana geldi ki özellikle bazı kentlerde bakımsız ikinci el evlerin fiyatları bile 1 Milyon TL'den başlıyor. Bu evleri satın almak için çok önemli bir bütçeyi gözden çıkarmak gerekirken konut piyasasındaki belirsizlik ev sahibi olmak isteyenleri engelliyor. İlerleyen aylarda konut fiyatları düşer endişesi ile ev satın alırken çokça düşünmek gerekirken yine de ucuz konutlara yönelme en etkili tercih oluyor. 

İŞ BANKASI UCUZ KONUT SATIŞI YAPACAK!

Bankaların konut satış ilanları son dönemlerde ilgi çekmeye başladı. İnsanlar ev satın almak isterken bu kanalı kullanarak düşük maliyetle ev sahibi olabiliyorlar. Emlak piyasasının epey altında fiyatlarla satışa çıkarılan bu evler vatandaşlar için adeta fırsat oluyor. Bankalar ise bu evlere direkt olarak yatırım yapmadıkları için uygun fiyat politikası uygulayabiliyorlar. Bankalar bu evleri kredilere teminat olarak gösterilmesi sonucunda kullandırılan kredi karşılığında sahip oluyorlar. 

İş Bankası da Türkiye'de en çok kredi kullandıran bankaların başında geliyor. Banka sahip olduğu ikinci el evleri elden çıkarmak için dönem dönem gayrimenkul satış ilanları yayınlıyor. Bu ilanları takip edenler uygun fiyatlarla ev sahibi olabiliyorlar. Üstelik bu evleri satın almak isteyenlere İş Bankası aynı zamanda konut kredisi desteği de sağlayabiliyor. Böylece evlerin satın alma koşulları çok daha uygun bir hale gelebiliyor. 

İŞ BANKASI'NDAN SATILIK EVLER!

İş Bankası'nın konut satış ilanlarını Emlak365.com okuyucuları için inceledik. Ucuz fiyatı ile dikkat çeken iki konut satış ilanı bulunuyor. Bu ilanlarda yer alan konutları satın almak isteyenler teklif vererek satın alma sürecini başlatabiliyorlar. Evlerin satış maliyetlerine dair bilgiler İş Bankası tarafından açıklandı. 

İş Bankası 250 Bin TL'ye konut satıyor!

İş Bankası'nın konut satış ilanları içerisinde bulunan iki ucuz konut da Erzurum'un Horasan ilçesinde bulunuyor. Bu evlerin ilki 85 metrekare büyüklüğünde olurken satış fiyatı 250 Bin TL olarak açıklandı. İkinci evin ise 115 metrekarelik büyüklüğe sahip olduğu ve banka tarafından 330 Bin TL'ye satışa çıkarıldığı bildirildi.