İş Bankası'ndan 35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Kelepir Konut Satışı!

İş Bankası gayrimenkul ilanlarını güncelledi. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan gayrimenkul ilanlarında konutlar 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.
İş Bankası'ndan 35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Kelepir Konut Satışı!

Yeni bir daire almak isteyenler emlakçılara gitmeden önce bankaların gayrimenkul ilanlarını takip ediyor. Bu kapsamda İş Bankası yeni gayrimenkul ilanlarını yayınladı. İlanların içerisinde fiyatları 100 bin TL'nin altında olan birçok konut bulunuyor.

Son dönemde konut fiyatları oldukça yükselmişken İş Bankası'nın 35 bin TL'den başlayan daire teklifleri oldukça ilgi görüyor. Ev sahibi olmak zorlaşmışken emlak365.com olarak İş Bankası'nın yeni gayrimenkul ilanlarını sizler için araştırdık.

İŞ BANKASI 35 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KONUT SATIYOR!

Kredi fırsatlarıyla her daim vatandaşların yüzünü güldüren İş Bankası, gayrimenkul satışlarıyla da vatandaşların aradığı dairelere en ucuz fiyatla ulaşmasına imkan tanıyor.

Bankalar genellikle müşterilerine teminat karşılığında konut, ihtiyaç ya da taşıt kredisi kullandırıyor. Bu kredilerde yaşanan ödeme problemleri nedeniyle teminat gösterilen gayrimenkuller, ödeme yapılmaması durumunda bankaların mülkiyetine geçiyor. Bankalar da elde ettikleri mülkiyetin maliyetlerinden kurtulmak için gayrimenkul ilanları açarak piyasadan çok daha uygun fiyatlarla satışa çıkarıyor.

İş Bankası, gayrimenkul ilanlarını sık sık güncelleyerek ipotek karşılığı bünyesine geçen daireleri uygun fiyatlarla satarak hem kendi zararını kapatıyor hem de ucuza daire almak isteyenlere kolaylık sağlamış oluyor.

İş Bankası'ndan 35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Kelepir Konut Satışı!

İş Bankası'nın resmi internet sitesine eklediği ilanların arasında Ankara, Kırıkkale, Mardin, Şanlıurfa ve Kütahya illerinde birçok konut bulunuyor. Özellikle Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki konutlar konumu itibariyle oldukça ilgi çekiyor.

İş Bankası'ndan 35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Kelepir Konut Satışı!

Mardin Kızıltepe'de yer alan satılık konut büro ve ofis kullanımına uygun olarak satışa sunuluyor. 47 metrekare alana sahip daire için 48 bin TL başlangıç bedeli olarak belirleniyor.

Şanlıurfa Siverek'te yer alan satılık mesken ise 95 m2 alana sahip. Siverek ilçesinin Haliliye mahallesinde yer alan mesken için 60. bin TL başlangıç bedeli isteniyor.

AAnkara'nın Beypazarı ilçesinde yer alan Akrapol termaldeki 5 nolu mesken ise 113 m2 alana sahip. 80 bin TL başlangıç bedeliyle satışa çıkan mesken için en yüksek teklifi veren dairenin sahibi olacak.

İş Bankası'ndan 35 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Kelepir Konut Satışı!

Kütahya Merkez'deki 50 m2 alana sahip apartman dairesi için 90 bin TL başlangıç fiyatı olarak belirlenirken, Kırıkkale ilinin Yahşihan ilçesindeki 38 m2 1+1 konut içi de 90 bin TL bedel talep ediliyor.

İş Bankası'nın gayrimenkul ilanları içerisinde yer alan bu kaçırılmayacak konut fırsatları için en yüksek teklifi veren dairenin sahibi olacak. Daireler için başka bir teklif verilmemesi durumunda ise başlangıç bedeli üzerinden satış gerçekleştirilecek.