İş Bankası'ndan Ankara'da indirimli fiyatla satılık dubleks daire!

Konut fiyatlarındaki artışlara rağmen bankalar piyasaya göre uygun fiyatla konut fırsatı sunabiliyor. Son konut fırsatını duyuran banka İş Bankası oldu. İş Bankası Ankara'da dubleks daireyi 530 Bin TL'den satışa çıkardı.
İş Bankası'ndan Ankara'da indirimli fiyatla satılık dubleks daire!

Türkiye'de ev sahibi olmak her geçen gün daha da külfetli bir hale geliyor. Bütçesine uygun ev arayanlar son dönemlerde herhangi bir seçenek bulamamaktan yana şikayetçi oluyorlar. Yükselen fiyatlardan dolayı çeşitli konut fırsatları da takip ediliyor. İş Bankası da bu fırsatlardan birisini son duyuran banka oldu. İş Bankası, Ankara'nın Çubuk ilçesinde dubleks daireyi 530 Bin TL'den satışa çıkardı. 

İŞ BANKASI'NDA ANKARA'DA SATILIK DUBLEKS DAİRE

İş Bankası'ndan Ankara'da indirimli fiyatla satılık dubleks daire!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde İş Bankası tarafından konut satışı yapılıyor. Bu konutun 212 metrekare dubleks büyüklüğünde olduğu bildirilirken fiyatı da 530 Bin TL olarak açıklandı. Bu fiyat emlak piyasasının fiyatları ile karşılaştırıldığında yarı yarıya daha ucuz olduğu belirtiliyor. Şu ana kadar ilgili konut için herhangi bir satın alma teklifinin yapılmadığı açıklandı. Gelecek ilk teklifin ardından süreç başlatılacak ve süreç sonunda en yüksek teklifin sahibi bu konutu satın alma hakkı elde edecek. 

DUBLEKS EVİN MERAK EDİLEN ÖZELLİKLERİ AÇIKLANDI!

İş Bankası'ndan Ankara'da indirimli fiyatla satılık dubleks daire!

İş Bankası tarafından satışa çıkarılan konut ile alakalı detaylı bilgiler de açıklandı. Barbaros semtinde bulunan konutun çatı dubleksi olduğu bildirildi. 4 oda ve 1 salon olarak inşa edilmiş olan konut 212 metrekarelik büyüklüğe sahip. Şu anda boş olduğu açıklanan konutun ısınma tipinin kombi olduğu da ifade edildi. Kat irtifakı kurulmuş olan konutun 6. katta yer aldığı açıklandı. 

KONUT KREDİSİ ÇEKEREK DUBLEKS EV ALMA İMKANI

İş Bankası'nın verdiği bilgilere göre Ankara'nın Çubuk ilçesindeki bu konut için konut kredisi kullanılabilecek. Şu anda özel bankaların konut kredisi faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı kamu bankalarından konut kredisi çekmek daha avantajlı olacaktır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan yüzde 90 kredilendirme oranı ile çekilecek konut kredisinin aylık faizinin yüzde 1,29 olduğu bildirildi. Bu konut en az 53 Bin TL peşinat ödendikten sonra kalan kısmı için konut kredisi çekilerek satın alınabilecek. kamu bankalarından kullanılacak olan 120 ay vadeli 450 Bin TL'lik konut kredisinin aylık taksiti yaklaşık 7 Bin TL olmaktadır. Bu imkanlarla İş Bankası'ndan Ankara'da dubleks konut satın alınabiliyor.