İstanbul, Ankara, Adana, Muğla! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yüzde 20 indirimle arsa satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, arsa satışları yapmaya devam ederken yeni ilan da geldi. Bu çerçevede büyükşehirler başta olmak üzere 53 ilde yüzde 20 indirimle arsa satışı için detaylar da duyuruldu.
İstanbul, Ankara, Adana, Muğla! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yüzde 20 indirimle arsa satacak

Türkiye'de taşınmaz fiyatlarındaki artış devam ediyor. Taşınmaz fiyatlarının yükselmesi ile beraber devlet eliyle yapılan satışlar da yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı da taşınmaz satışları yapmaya devam ediyor. Bakanlığa bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde arsa satışı başlatacağını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ild 747 muhtelif arsayı satışa çıkardığını duyururken yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşulların sağlanacağı ifade edildi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI 53 İLDE 747 ARSAYI SATIŞA ÇIKARACAK

53 ilin merkezi noktalarındaki 747 arsa, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yüzde 25'i peşin olmak üzere 24 ay vade ile satışa çıkarılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlayacağını duyurduğu satışlarda yatırım yapmak isteyenler için 10 - 11 - 12 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10.30'da açık artırma oturumu düzenleyecek. Bakanlığın Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

ekran-goruntusu-2024-08-31-132306.png

  • Ankara'da 138 muhtelif arsa 10 Eylül'de,
  • İstanbul'da 71 muhtelif arsa 12 Eylül'de,
  • Mersin'de 76 muhtelif arsa 12 Eylül'de,
  • Adana'da 34 muhtelif arsa 11 Eylül'de,
  • Muğla'da 41 muhtelif arsa 11 Eylül'de açık artırma ile satılacak.

istanbul-ankara-adana-mugla-kentsel-donusum-baskanligi-yuzde-20-indirimle-arsa-satac.jpg

Sanayi yatırımına, konut yapımına, çiftçilik için kullanabilecek arsalar farklı metre kareler ve fiyatlarla müzayede ile satışa sunulurken açık artırmalar da;

  • Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya Ankara
  • TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı İstanbul'da yapılacak.

Artırmaya internetten üzerinden emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek. Fiyatlar birbirinden farklılık gösterirken peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanacak, yüzde 25 peşinatla 24 ay vadeli olarak ödeme seçenekleri sunulacak.