İstanbul, Antalya, Sivas, Hatay'da kamudan kiralık gayrimenkuller! Lojman, dükkan, işyeri, ofis, arsa, tarım arazisi

4 şehirde bazı kamu kurumları kendilerine ait gayrimenkullerin kiralanacağını duyurdu. Listede 4 şehir yer alırken kiralanacak olan gayrimenkuller arasında lojman, dükkan, işyeri, arsa ve araziler var
İstanbul, Antalya, Sivas, Hatay'da kamudan kiralık gayrimenkuller! Lojman, dükkan, işyeri, ofis, arsa, tarım arazisi

Emlak365.com - İstanbul, Antalya, Sivas, Hatay'da bulunan 3 ayrı kurum kendilerine ait olan taşınmazların kiralanması için ihale düzenleyecekler. Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek ihaleler ile kurumlar ellerinde olan, kullanılmayan gayrimenkulleri 1 yıl, 3 yıl ve 5 yıllık sürelerle kiralama hakkı verecekler. İşte dört şehir için yayımlanan kiralık gayrimenkul listesi.

4 ŞEHİR İÇİN KİRALIK GAYRİMENKUL LİSTESİ

İhale duyurularında vatandaşlara çok farklı kullanım amacıyla çeşitli taşınmazların uzun süreli kiralama hakkı verilecek. Ev arayan vatandaşlar için kiralık lojman ilanlarının yer aldığı duyurularda ayrıca çok farklı işletme türüne uygun kiralık dükkanlar, tarım arazisi arayanlar için yüksek m2'li arsalar araziler listede yer alıyor. Hangi kurumun hangi şehir hangi gayrimenkulleri kaç TL kiralayacağına ilişkin liste şu şekilde;

İstanbul'da gayrimenkul kiralayacak olan kurum ve fiyat listeleri

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İstanbul'da yazlık baraka, SGK'ya ait loman ve bahçeli ahşap ev kiralayacak. Kurum 28 m2 baraka için aylık 224 TL, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, 189 Ada, 1 Parselde kayıtlı, Kavaklı Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Bizimkent Konutlarında yer alan 50 m2 daire için 2.750 ve bodrum, zemin. 1 katta oluşan bahçeli ahşap ev için aylık 14.000 TL muhammen bedel açıkladı.

Antalya'da gayrimenkul kiralayacak olan kurum ve fiyat listeleri

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü 40 adet muhtelif nitelikli gayrimenkulü duyuru yayımladı. 150 TL'den başlayan fiyatlarla işyeri depo kiralayacak olan kurum 1250 TL, 1300 TL gibi fiyatlarla ile lojman kiralayacağını duyurdu. Listenin tamamı basın ilan kurumu ile kurumun kendi sitesinde yer alıyor.

Sivas'ta gayrimenkul kiralayacak olan kurum ve fiyat listeleri

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda 6 adet gayrimenkul kiralanacağı açıklandı. Aylık 750 TL ve 800 TL ile kentte mesken kiralayacak olan kurum Bilici İş Merkezinde 850 TL bedelle ofis kiralayacak. Bunların ddışında Cumhuriyet Mahallesinde bir hamam aylık 500 TL'ye kiralanacak.

Hatay'da gayrimenkul kiralayacak olan kurum ve fiyat listeleri

Dörtyol belediyesi 18 adet gayrimenkulün kiraya verileceğini açıkladı. Kurum ATM platformu, işyeri kiralayacak. Kiralanacak olan işyerleri Numuneevler Mahallesi, Kuzuculu Mahallesi, Altınçağ Mahallesi, Özerli Mahallesi, Yeniiyurt Mahallesi, Sanayi Mahallesi, Özerli Mahallesi ve Ocaklı Mahallesinde bulunuyor.