İstanbul'da dükkan fiyatları rekor seviyelere ulaştı! O banka 205 metrekarelik depolu dükkanı 2 milyon TL'den satışa sunduğunu duyurdu!

Gelişmiş bankalarımızdan olan QNB Finansbank, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden iki yeni ihale daha düzenlediğini duyurarak, İstanbul’da dükkan sahibi olmak isteyenler için ayrıntıları paylaştı.
İstanbul'da dükkan fiyatları rekor seviyelere ulaştı! O banka 205 metrekarelik depolu dükkanı 2 milyon TL'den satışa sunduğunu duyurdu!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemesi, pek çok sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş rakamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Sıfır gayrimenkullerin yükselen fiyatlarından etkilenen ikinci el gayrimenkuller, rekor seviyelere kadar tırmandı.

Gayrimenkul fiyatlarının tavan seviyelere kadar ulaşmış olması, tüketicilerin ve yatırımcıların ellerini kollarını resmen bağladı. Özellikle büyük şehirlerde gözlenen üst seviyelere, yeni dönemde gayrimenkul sahibi olmayı nerede ise imkansız kıldı.

Emlak sektöründe yaşanan olumsuz gelişmelerin gündelik hayat akışı içerisinde mal sahibi olmaya çalışan tüketicileri ne kadar etkilediğini fark eden QNB Finansbank, yeni bir duyuru yayınladı. Banka, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

Son dönemlerde arka arkaya duyurmuş olduğu kampanyalar ve kredi hizmetleri ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran QNB Finansbank, yeni dönemde giderek artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleler ile destekleyen özel banka, bu amacı doğrultusunda iki yeni ihale daha düzenlediğinin müjdesini verdi.

İstanbul ilinde artış gösteren dükkan fiyatlarına karşın elinden geleni yapan QNB Finansbank, elinde bulunan iki adet dükkan için Intengo üzerinden ihale düzenlediğini duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL SANCAKTEPE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

İstanbul'da dükkan fiyatları rekor seviyelere ulaştı! O banka 205 metrekarelik depolu dükkanı 2 milyon TL'den satışa sunduğunu duyurdu!

QNB Finansbank, ilk olarak İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini duyurdu. Intengo üzerinden satışa sunulan dükkanın kullanım alanı 205 metrekare olarak ölçülürken, ihale başlangıç bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili dükkanın ihalesi için yatırılması gereken katılım bedelini 90 bin TL olarak bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan 205 metrekarelik başka bir dükkan için de Intengo üzerinden ihale düzenlediğini belirten QNB Finansbank, bu ihalenin başlangıç bedelini 2 milyon 200 bin TL, katılım bedelini ise 110 bin TL olarak bildirdi.