İstanbul'da yükselen değer: 190 metrekarelik arsa için şok fiyat! 102 bin TL ödeyen herkes için...

Son dönemlerde özellikle büyük şehirlerde yükselen gayrimenkul fiyatlarına ilişkin yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbullulara ve İstanbul’a yatırım yapmak isteyenlere yatırımlık arsa satışı yapılacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…
İstanbul'da yükselen değer: 190 metrekarelik arsa için şok fiyat! 102 bin TL ödeyen herkes için...

İstanbul’da yatırımlık arsa arayanlar için uygun fiyatlı bir ihale düzenlediğini belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, ilgili ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN GAYRİMENKUL SATIŞI AÇIKLAMASI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Bankadan isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, söz konusu platform üzerinden online olarak fiyat tekliflerinin verilebileceğini bildirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA YATIRIMLIK ARSA İLANI!

İstanbul'da yükselen değer: 190 metrekarelik arsa için şok fiyat! 102 bin TL ödeyen herkes için...

Türkiye Finans Katılım Bankası, Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu yatırımlı arsaya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Banka İstanbul ili Ümraniye ilçesinde bulunan icralık arsanın, Göztepe arkası mevkii 0 ada 15137 parsel konumlu olduğunu bildirdi.

Arsanın düz, eğimsiz ve engebesiz bir arazi yapısına sahip olduğunu belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, arsa üzerinde bir yapılaşmanın olmadığını açıkladı. Arsanın cephesinin Muallim Sokak’a 10 metre mesafesinde olduğunu belirten banka, bölgede 4- 5 katlı ticari ve müstakil yapılı gayrimenkullerin bulunduğunu bildirdi. Gündelik ihtiyaçların karşılanabilmesi için arsa yakınında birçok ticari işletmenin bulunduğunu belirten banka sağlık ocağı, çocuk parkı, okul gibi yapıların da arsa yakınında konumlandığını ifade etti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ARSA İHALESİ AYRINTILARI

Türkiye Finans Katılım Bankası Bankadan isimli platform üzerinden satışa sunmuş olduğu 190 metrekarelik arsa için ihale detaylarını paylaştı. Arsanın satışı için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 900 bin TL olduğunu açıklayan banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedelinin ise 102 bin 660 TL olduğunu belirtti.

Türkiye Finans Katılım Bankası ilgili hizmet bedelini ödeyerek ihaleye katılmaya hak kazanan tüketiciler ile yatırımcıların, ihale kapsamında fiyat teklifi verirken son teklifin üzerine en az 29 bin TL’lik bir tutarı eklemeleri gerektiğini bildirdi.