İzmir Büyükşehir Belediyesi Satılık Arsalar İçin Arsa Satışı İhalesi İlanı Yayımladı!

Korana virüs pandemi döneminde büyük gelir kaybına uğrayan belediyeler taşınmaz satış ihaleleri için ilanlar yayımlamaya devam ediyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Satılık Arsalar İçin Arsa Satışı İhalesi İlanı Yayımladı!

Korana virüs pandemi döneminde büyük gelir kaybına uğrayan belediyeler taşınmaz satış ihaleleri için ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bunlardan biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi satılık arsa ihalesi ilanı 19 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı. İzmir'de arsa yatırımı yapmak isteyenler için ilanın detayları haberimizde...

İzmir Büyükşehir Belediyesi biri Çiğli diğeri de Bornava'da olmak üzere iki arsa için satış ihalesi düzenlemek üzere ilana çıktı.



Mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan iki adet arsa için ihale yöntemi ile satış yapılacağı duyuruldu.



İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATILIK ARSA İHALESİ İLANI!



Yayımlanan ihale ilanı ile biri Bornova biri ise Çiğli'de olmak üzere 2 arsa için satış ihalesi düzenleneceği duyuruldu.



Bornova Ergene Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1.864 metrekare büyüklüğe sahip olan arsanın ihale için tahmini satış bedeli 3 milyon 729 bin olarak belirlenirken Çiğli Büyükçiğli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2 bin 916 metrekare büyüklüğe sahip olan ikinci arsanın tahmini satış bedeli ise ilanda 3 milyon 149 bin lira olarak belirlendi.



İzmir Büyükşehir Belediyesi Satılık Arsalar İçin Arsa Satışı İhalesi İlanı Yayımladı!



İhale dosya satış bedeli 300 lira olarak belirlenirken arsaları almak isteyen kişiler için ihale tarihi son başvuru tarihi 1 Temmuz olarak belirlendi. Söz konusu arsaların satış ihalesi ise istekliler arasında 2 Temmuz 2017 tarihinde saat 14:00 itibari ile gerçekleştirilecek.



İhaleye teklif veren şahıs ve firmaların teklif zarfları tek tek katılımcılar huzurunda açılacak. Değerlendirmeler sonucunda ihalede iç zarf ile en yüksek ihale teklif mektubu veren kişi ya da firma ihaleyi kazanarak arsanın yeni sahibi olmaya hak kazanacak.



Emlak365.com