İzmir Dikili Belediyesi İhaleyle 15 Konut Satışı Yapacak!

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı tarafından konut satış ihalesi duyurusu yapıldı. Hangi konutlar kaç TL fiyatla satışa çıkarıldı?
İzmir Dikili Belediyesi İhaleyle 15 Konut Satışı Yapacak!

Belediyelerin taşınmaz satışlarına dair ihale ilanları yayınlanmaya devam ediyor. İzmir Dikili Belediyesi tarafından bir ilan yayınlanarak 15 adet konutun satışa çıkarıldığı ilan edildi. Yayınlanan ilanda satışa çıkarılan konutlara dair detaylı bilgiler kamuoyuna duyuruldu.

15 KONUT BELEDİYEDEN İHALEYLE SATILACAK

İzmir’in Dikili ilçesinde Çandarlı Mahallesi’nde bulunan konutların farklı büyüklüklerde olduğu bildirildi. 68 metrekare ile 142 metrekare arasında büyüklükleri değişen konutların 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıkları ifade edildi.

Dikili Belediyesi satılacak olan konutlar hakkında merak edilen ayrıntılı bilgileri de açıkladı. Belediyenin verdiği bilgilere göre konutların tamamında görüntülü diyafon, elektrikli şofben, uzaktan kumandalı otomatik panjur, vestiyer, yerden ısıtmalı ısı pompası ve bir adet de split klima bulunuyor. Ayrıca 5 konutun da çatı ile bağlantısı olduğu ve dubleks daire sınıfına girdikleri belirtildi.

İzmir Dikili Belediyesi İhaleyle 15 Konut Satışı Yapacak!

MUHAMMEN BEDELLER BELLİ OLDU

Dikili Belediyesi satışa çıkardığı 15 adet konut için muhammen bedel belirlemesini de yaptı. Buna göre konutların muhammen bedelleri içerisinde en düşük olanı 1 Milyon 25 Bin TL, en yüksek olanı ise 3 Milyon 75 Bin TL olarak tespit edildi. İhaleye katılmak için katılımcıların ödemeleri gereken geçici teminat bedellerinin ise 30.750 TL ile 92.250 TL arasında değiştiği ifade edildi.

İHALELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Yapılan bilgilendirmede ihaleye dair detaylar da açıklandı. Buna göre Dikili Belediyesi 15 konut için de satış ihalesini 17 Mart 2022 tarihinde yapacak. İhalede açık teklif usulü uygulanacak. Katılımcılar geçici teminat bedeli ödemek ve diğer şartları yerine getirerek ihalede teklifte bulunabilecekler. Geçerli teklifler içerisinde en yüksek teklifin sahipleri de konutları satın almaya hak kazanacaklar.