İzmir'de konut imarlı satılık belediye arsaları! 963, 1386, 5371 metrekare büyüklükte

İzmir'de Selçuk Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile 3 adet arsa satışı yapacağını duyurdu. Arsalardan bir tanesi 5.000 metrekareden büyük olurken fiyatlar milyon TL seviyelerinde.
İzmir'de konut imarlı satılık belediye arsaları! 963, 1386, 5371 metrekare büyüklükte

Emlak365.com - Kamu kurumlarının, belediye başkanlıklarının yada kurumların alt birimlerinin yayımladıkları gayrimenkul satış ve kiralama ilanlarına düzenli olarak sayfamızda yer veriyoruz. Bu ilanların çoğunluğu Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanıyor olsa da birçok kurumda kendisine ait gayrimenkullerin, taşınmazların satışı için duyuru yayımlıyor.

İZMİR SELÇUK BELEDİYESİNDEN SATILIK İMARLI ARSA

Selçuk Belediyesi konut imarlı arsa satış duyurusunda çok yüksek rakamlar üzerinden muhammen bedel açıkladı. Selçuk ilçesi 3044 / 5 ada parsel numarasında yer alan ve büyüklüğü 963 metrekare olan imarlı arsa için belediye başkanlığı 7 milyon 700 bin TL muhammen bedel belirledi. Listenin ikinci sırasında yer alan ve 3046 / 5 ada parsel numarasında konumlanan arsa için ise 8 milyon 300 bin TL muhammen bedel açıklandı. Bu arsanın nüyüklüğü ise 1386 m2 olarak duyuruldu. Listede yer alan en büyük metrekarete sahip arsa için ise en düşük muhammen bedel açıklandı. 5371 metrekare büyüklüğe sahip olan konut imarlı arsa için belediye başkanlığı muhammen bedeli 5 milyon TL olarak bildirdi.

İzmir'de konut imarlı satılık belediye arsaları! 963, 1386, 5371 metrekare büyüklükte

Yukarıda yer alan tablo Selçuk Belediyesi tarafından paylaşıldı. Tabloda arsaların konum ve muhammen bedel bilgileri ile geçici teminat bedelleri ve ihale gün saat detayları yer alıyor. Belediye bu tablonun dışında bir de kısa açıklamada bulunarak "Mülkiyeti müstakilen Belediyemize ait olan 3 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36. maddesi gereğince ‘Kapalı Teklif Usulüyle’ satış ihalesi ayrı ayrı yapılacaktır." ifadelerini paylaştı.

İhaleye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar isterse bireysel gerçek kişi kapsamında isterlerse de tüzel şirket adına başvuru yapabilirler. Başvuru işlemleri şartname alınıp imzalanması ile başlayacak. Şartname ise Selçuk Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden 3.500 TL karşılığında alınacak. Başvurular tabloda yer alan geçici bedelin ödenmesiyle yapılacak. Bu aşamada bazı gerekli evraklarda belediyeden öğrenilerek teslimi yapılacak.

İhale işlemleri İzmir Belediyesi tarafından 26 Nisan tarihinde saat 10.30'da düzenlenecek. Belediyenin ihaleye katılmak için bildirdiği tüm işlemleri tamamlayanlar ilan edilen tarih ve saatte Selçuk Belediye Başkanlığının, Atatürk mahallesi, Atatürk caddesi No:111 adresindeki binasında Belediye Encümen Toplantı Salonunda hazır olacaklar.