Kampanya Dönemi İle Vatandaş Ev Almaya Koştu, Konuta Talep Patlaması Yaşandı!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası sonrasında Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 2 yıl ödemesiz konut seferberliği ve çok sayıda inşaat firması tarafından da kampanyaların desteklenmesi ile ev sahibi olmak isteyenlere deyim yerindeyse gün doğdu.
Kampanya Dönemi İle Vatandaş Ev Almaya Koştu, Konuta Talep Patlaması Yaşandı!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası sonrasında Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 2 yıl ödemesiz konut seferberliği ve çok sayıda inşaat firması tarafından da kampanyaların desteklenmesi ile ev sahibi olmak isteyenlere deyim yerindeyse gün doğdu. Konutta kampanya dönemi ile başlayan fırsat sürecinde ev sahibi olmak isteyenlere kritik uyarı geldi! Sakın bu fırsatı kaçırmayın...

Konutta yeni seferberlik dönemi ile ev sahibi olmak isteyen ancak maddi imkansızlıklar nedeni ile beklemede kalmak zorunda kalan kişiler için uygun koşullar oluştu.



Özellikle de kiracılar için sunulan 2 sene ödemesiz dönemli kampanyalar ev sahibi olmanın tam zamanı dedirtti.



HEM OTURMAK HEM DE YATIRIM YAPMAK İÇİN KONUT ALMAK İSTEYENLERE UYARI GELDİ!



Konu hakkında açıklama yapan Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık şu anda sunulan koşulların son derece cazip olduğunu belirterek "İnsanlar sadece yatırım için değil ihtiyaç için de bu zamanı değerlendirmek istiyor. Yatırım için en güçlü enstrümanın yine gayrimenkul olduğu görüldü.



Mesela Kovid-19'un oluşturduğu bir travma var ve insanlar yaşam alanında bu etkiyi azaltmak için balkon gibi, çalışma odası gibi ihtiyaçlarına yönelik de yeni konut ihtiyaçları vardı. Şimdi bunu hayata geçirmek isteyenler kampanyaları yeni ve önemli bir ulaşım aracı olarak değerlendirecektir" diyerek hem yatırım yapmak hem de ev almak isteyenler için bu fırsatı kaçırmamaları yönünde uyarıda bulundu.



EMLAK KONUT GYO 2 YIL ÖDEMESİZ, ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK 1 YIL ÖDEMESİZ KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİYOR!



Hatırlanacağı üzere ilk olarak Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 1 yılı ödemesiz dönemli olmak üzere sıfır konutlara özel yüzde 0.64 ve ikinci el konutlara özel yüzde 0.74 faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunulmuştu.



Sunulan kredi paketinin ardından Emlak Konut GYO tarafından da 26 konut projesi için 2 yıl ödemesiz taksitle satış yapılacağı, konut fiyatlarına ise yüzde 10 indirim yapılacağı duyurulmuştu.



Emlak365.com