Kampanyalı Prefabrik Evler Satışta! 2+1 55 Metrekare, 70 Metrekare, 75 Metrekare Prefabrik Evler Kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Prefabrik evlerin son fiyatları neler? Kampanyalı prefabrik evler kaç TL'ye satılıyor?
Kampanyalı Prefabrik Evler Satışta! 2+1 55 Metrekare, 70 Metrekare, 75 Metrekare Prefabrik Evler Kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. Artan inşaat maliyetlerinden dolayı insanlar betonarme evlerden uzaklaşmaya başladılar. Prefabrik evlerin bazı konularda avantajlı olmasının yanında daha ucuza mal edilebilmelerinden dolayı inşaat sektöründe yükselen trend haline geldi. Türkiye'de prefabrik ev üretimine gelinen aşama ise dünya ile rekabet edilebilr seviyeye ulaştı.

PREFABRİK EV YAPTIRMAK NEDEN CAZİP GELİYOR?

Öncelikle prefabrik evlerin cazip bulunmasının en önemli nedeni fiyatları oluyor. Betonarme evlerle karşılaştırıldığında prefabrik evler daha düşük fiyatlarla yaptırılabiliyor. Bu da başlı başına bir motivasyon oluyor. Uygun fiyatla ev sahibi olmak isteyenler için prefabrik evler biçilmiş kaftan oluyor.

Prefabrik evler için bir diğer avantaj ise yapım süresi oluyor. Betonarme ev yaptırılmak istense en iyimser durumda bile aylarca beklemek gerekiyor. Oysa prefabrik evleri 1-2 hafta içerisinde anahtar teslim olarak yaptırma ve kurmak mümkün oluyor.

Müstakil bir hayat pandemi sonrasının trendlerinden birisi haline geldi. Prefabrik evler insanlara müstakil bir ev ortamını tesis ediyorlar. Uygun arazisi olanlar bu arazi üzerinde ailelerine özel bir evi en maliyetsiz bir şekilde prefabrik evlerle sağlayabiliyorlar.

Prefabrik evlerin konfor açısından betonarme evlerden pek bir farkı bulunmuyor. Proje odaklı üretilen prefabrik evler oldukça gelişmiş seçenekleri barındırabiliyor. Villa yaşamı bile prefabrik evlerle elde edilebiliyor.

Prefabrik evlerin bir diğer tercih nedeni de bakım ve tadilat masraflarının düşük olması. Botonarme evlerin bakımı ve tadilatı hem daha zahmetli hem de daha pahalı oluyor. Oysa prefabrik evlerin bakım ve tadilatı oldukça ekonomik olabiliyor.

KAMPANYALI PREFABRİK EVLER KAÇ TL?

Kampanyalı prefabrik evlerin fiyatları merak ediliyor. Buna göre 50 metrekare 2+1 prefabrik ev 163.900 TL'ye, 55 metrekare 2+1 prefabrik ev 179.900 TL'Ye, 59 metrekare 2+1 prefabrik ev 185.900 TL'ye, 70 metrekare 2+1 prefabrik ev 193.900 TL'ye yaptırılıyor.

Kampanyalı Prefabrik Evler Satışta! 2+1 55 Metrekare, 70 Metrekare, 75 Metrekare Prefabrik Evler Kaç TL?

75 metrekarelik 2+1 prefabrik ev 202.900 TL'ye, 70 metrekare 2+1 ahşap desenli prefabrik ev 204.900 TL'ye, 79 metrekare 2+1 prefabrik ev 209.900 TL'ye, 74 metrekare 2+1 prefabrik ev 211.900 TL'ye satılıyor.

Emlak365.com