Kamu Bankası Vakıfbank 77 Bin TL'ye Yeni Binada Sıfır Konut Satıyor!

Vakıfbank gayrimenkul ilanlarını yayımladı. Vakıfbank satılık konutları 77 bin TL'den başlıyor. Yeni binadaki sıfır daireyi ilk yetişen alacak.
Kamu Bankası Vakıfbank 77 Bin TL'ye Yeni Binada Sıfır Konut Satıyor!

Türkiye'de son dönemde konut fiyatlarının artması nedeniyle vatandaşlar konut satın almak için alternatif yollar arıyor. Uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyenlerin öncelikli tercihlerinden biri, bankaların gayrimenkul satış ilanları oluyor.

Günümüzde birçok banka, bünyesindeki konutları piyasadan daha uygun fiyata satışa çıkarıyor. Mülkiyetinde olan gayrimenkullerin satışını yapmak için internet siteleri üzerinden ilan yayınlayan bankalardan olan Vakıfbank, uygun konut fiyatlarıyla öne çıkıyor.

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, gayrimenkul ilanlarını her gün güncellerken, vatandaşlara uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın kapısını açıyor.

77 BİN TL BEDELLE YENİ BİNADAN EV SATIN ALABİLİRSİNİZ!

Vakıfbank'ın konut ilanları incelendiğinde yepyeni bir binada 1+1 daire sadece 77.000 TL'ye satılıyor. Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir mahallesinde yer alan yeni binada bulunan 1+1 birçok daire sadece 77 bin liradan satılacak.

Yepyeni apartmandan ev satın almak isteyen kişiler, satılık daireler için teklif verebilecekler. En yüksek teklifi veren eve 77 bin liraya sahip olabilecek.

Kamu Bankası Vakıfbank 77 Bin TL'ye Yeni Binada Sıfır Konut Satıyor!

VAKIFBANK'TAN 71.000 TL'YE SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde yer alan gayrimenkul satış ilanlarındaki evlerin fiyatı 71.000 TL'den başlıyor. Günümüz şartları için bedava sayılabilecek bir tutarda olan konut, yüksek katlı bir apartmanda yer alıyor.

Kamu Bankası Vakıfbank 77 Bin TL'ye Yeni Binada Sıfır Konut Satıyor!

1+1 düzene sahip konut, Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Yenimahalle'de yer alıyor. 44 metrekare alana sahip olan konut için başlangıç bedeli 71.000 TL olarak belirlendi. Daire için teklif veren vatandaşlar, başka bir teklif bulunmaması halinde sözü edilen apartman dairesine sadece 71.000 TL ödeyerek sahip olabilecekler.