Katılım Bankalarından Emlak Finansmanı! Taşınma, Tadilat, Eşya, Kira Masraflarına

Katılım bankaları müşterilerinin emlak alanında yapacakları harcamalar için özel finansmanlar sağlıyorlar. İşte bankaların o finansman seçenekleri ve kullanım detayları.
Katılım Bankalarından Emlak Finansmanı! Taşınma, Tadilat, Eşya, Kira Masraflarına

Vatandaşlar ev ile ilgili temel bakım onarımlarını, yenileme çalışmalarını yada taşınma işlemlerini genellikle yaz dönemlerinde yaparlar. Ancak kış döneminde acil durumlar nedeniyle emlak alanında bazı ihtiyaçlar oluşabilir. Ani beklenmedik bu ihtiyaçlar için katılım bankaları özel finansman sağlıyorlar. Peki vatandaşlar hangi alanlarda hangi özelliklerde finansman kullanabilirler?

EMLAK FİNANSMANI KAPSAMI NEDİR?

Albaraka Türk Katılım Bankası emlak alanında özel bir finansman sağlıyor. 2022 yılında finansman özelliklerini yenileyen banka müşterilerinin emlak ile ilgili tüm sorunlarına finans desteği sağlıyor. Banka özellikle taşınma alanında oluşabilecek masraflar için taşınma finanmsanı verdiğini açıkladı. Bu finansman ile taşınma aşamasında oluşabilecek olan tüm masraflar için müşteriler faizsiz bankacılık işlemleri kapsamında 36 ay vadeli nakit destek alabilirler. Finansmanıın genel özelliiği nakliye, ulaşım, diğer tüm masraflarda destek olmak.

Bankanın sağladığı ikinci destek ev eşyası finansmanı. Kendi evine eşya almak isteyenler alışverişlerinde Albaraka Türk Katılım Bankası finansmanını kullanabilecekler. 36 ay vade ile kullanılabilecek finansman ile müşteriler istedikleri mobilya, mutfak eşyası, elektrikli ev aletleri için finansman kullanabilecekler.

Kirada oturanlar için finansman sağlayan banka, yıllık kirasını birden ödemek isteyenler için 12 ay vadeli finansman sağlıyor. Finansmanın amacı peşin ödemelerde ev sahiplerinin sunabileceği indirimlerden yararlanmak olarak açıklandı.

Ev bakım onarım işlemleri için Albaraka Türk Katılım Bankası tadilat finansmanı sağlıyor. Ev içinde yapılacak her işlem için banka tadilat finansmanı kullanım imkanı sunuyor. 36 ay vadeli finansman ile bakım onarım tamir işlemleri yapılabilir.

AYLIK MALİYET ORANLARI

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın sunduğu emlak finansmanında maliyet oranları Ocak 202 itibariyle yüksek. Müşteriler banka şubelerinden kendileri için sunulan finansman özelliklerinden yararlanabilir ve maliyet oranlarını inceleyebilirler.