Keçiören'e yeni nesil semt pazarı

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı olan Bağlum'da Karşıyaka Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açılışı yapıldı. Açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok gerçekleştirdi.
Keçiören'e yeni nesil semt pazarı

Ankara'nın en yeni semt pazarı Bağlum'da açıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından açılan semt pazarı aynı zamanda Ankara'nın en son yeni nesil semt pazarı olması ile de dikkat çekti.

Bağlum Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan semt pazarı açılışını Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaparken açılışa esnaf ve mahalle sakinleri de katıldı. Açılış töreninde konuşan Altınok açılışını yaptıkları bir çok eserin Türkiye'de bir ilk olduğunu dile getirdi. 

TURGUT ALTINOK: TÜRKİYE'DE BİR İLK!

Açılış töreninde konuşma yapan Turgut Altınok söz kendisinin de esnaf bir aileden geldiğini belirterek pazarcılıkta dürüstlüğün esas olduğunu dile getirdi. Altınok "Bu pazarımız, yazın serinleten kışın ısıtan sisteme sahip. Hem vatandaşımız pazara geldiğinde üşümeyecek hem de esnafımız ticaretini yaparken üşümeyecek. Yeni nesil semt pazarımız şehrimize, pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diyerek kurdeleyi kesti.

Açılışa katılan vatandaşlarla pazarı gezen Başkan Altınok incelemelerde bulunurken Bağlum Millet Bahçesi ihalesininin de yakın tarihte yapılacağını belirterek yeni projelere devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Turgut Altınok “Semt pazarlarımız Türkiye’de ilktir. İnsanlarımız hizmetin en güzeline layıktır. Altınok ilklerin öncüsüdür ve sizlerin hizmetkârıdır. Bağlum Karşıyaka, Hisar, Kafkas, Karakaya mahallelerimizi pırıl pırıl yaptık. Yolları ve kaldırımları yeniledik. Mahalle konağımızın ihalesini yeniden yaptık. Bu pazar alanımızın ihalesini bugün yapsak maliyeti 20 milyon TL’dir. Bağlum bölgemize attığımız asfaltın maliyeti 50 milyon liradır" diyerek muhalefeti eleştirdi ve kendilerinin bahane değil hizmet ürettiğini dile getirdi.