Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor! Buca Metrosu Temel Atma Töreni Nerede, Ne Zaman?

Buca Metrosu temel atma töreni programı açıklandı. İzmir tarihinin en büyük yatırımı olan metronun temelini Kemal Kılıçdaroğlu atacak. Kılıçdaroğlu İzmir programı, Zeynep Bastık konseri saat kaçta?
Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor! Buca Metrosu Temel Atma Töreni  Nerede, Ne Zaman?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehir tarihinin en büyük yatırımı olarak öne çıkan Buca Metrosu projesi için İzmirlilerin merakla beklemiş olduğu temel atma töreni tarihini duyurdu. Buca metrosunun temel atma töreni için yapılacak kutlamalara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Düzenlenecek olan temel atma töreni verilecek olan konser ile tam bir şölen havasında yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından yapılan açıklama ile düzenlenecek olan törene tüm İzmirliler davet edilirken havanın güzel olması ile beraber törene katılımın yüksek olması bekleniyor.

İZMİR BUCA METROSU TEMEL ATMA TÖRENİ NE ZAMAN?

Buca metrosunun temel atma töreni için düzenlenecek olan etkinlik aynı zamanda 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı olması ihtimali güçlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı için de büyük önem taşıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'e Geliyor! Buca Metrosu Temel Atma Töreni  Nerede, Ne Zaman?

Kemal Kılıçdaroğlu Buca Metrosu temel atma töreni için yarın İzmir'de olacak. Buca metrosu temel atma töreni yarın yani 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 17:00 de yapılacak.

BUCA METROSU TEMEL ATMA TÖRENİ NEREDE DÜZENLENECEK?

İzmir Buca Metrosu temel atma töreni kapsamında Zeynep Bastık konseri düzenlenecek. Program saat 17:00 itibari ile başlayacak. Temel atma töreni ESHOT otobüsleri son durağı, Cemil Şeboy Caddesi No:122 Zabıta Amirliği Arkası Şirinyer Buca olarak açıklandı. Düzenlenecek olan törene yoğun katılım beklenirken Kemal Kılıçdaroğlu'nun tören öncesi şehirde bir dizi temasta bulunması bekleniyor.