Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen Ankaralıların dikkatine: Bu fiyat kaçmaz! Asma katlı dükkan, 290 bin TL! Ankara satılık dükkan ilanları

Ankara ilinde uygun fiyatlı satılık dükkan arayışı içerisinde olan vatandaşlara, Yapı Kredi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, uygun fiyatlı iki dükkanı online ihale ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte bankanın yeni ihalelerine ilişkin ayrıntılar…
Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen Ankaralıların dikkatine: Bu fiyat kaçmaz! Asma katlı dükkan, 290 bin TL! Ankara satılık dükkan ilanları

Yapı Kredi Bankası teminat olarak almış olduğu gayrimenkullere ödenmeyen borçlar karşılığında el koymak durumunda kaldığını ve ilgili icralık gayrimenkullerin kurum tarafından satışa çıkarıldığını duyurdu. Satış süreci için Gayrimenko platformu ile anlaşan banka, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA UYGUN FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko ile yapmış olduğu anlaşma neticesinde Ankara ilinin iki farklı bölgesinde bulunan icralık dükkanları satışa çıkardığını belirtti. Banka, ilgili ihalelerine ve ihalelerine konu olan icralık dükkanlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ÇUBUK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen Ankaralıların dikkatine: Bu fiyat kaçmaz! Asma katlı dükkan, 290 bin TL! Ankara satılık dükkan ilanları

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu belirten banka, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunduğunu belirtti. Banka, icralık dükkanın toplam kullanım alanını 422 metrekare olarak açıkladı.

Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 980 bin TL, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyenlerin yatırmaları gereken hizmet bedelini ise 46 bin 256 TL olarak belirledi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA DÜŞÜK FİYATLI ASMA KATLI DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko isimli yasal ihale platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında satışa çıkarılan ikinci icralık gayrimenkulün de dükkan nitelikli olduğunu belirten banka, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu dükkanın asma katlı olduğunu belirtti. Söz konusu dükkanın Ankara ilinin Kahramankazan ilçesinde bulunduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, asma katlı dükkanın toplam kullanım alanını 94 metrekare olarak açıkladı.

Asma katlı dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 290 bin TL, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyenlerin yatırmaları gereken hizmet bedelini ise 13 bin 688 TL olarak belirledi.