KGM Ankara Polatlı ve Yenimahalle'de arsa satışı yapacağını duyurdu

KGM Ankara'nın Yenimahalle ve Polatlı ilçelerinde yer alan "Sanayi Alanı" ve "Kentsel Servis Alanı" imarlı arsaların satışı için ihale düzenleyeceğini ilan etti.
KGM Ankara Polatlı ve Yenimahalle'de arsa satışı yapacağını duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü kendisine ait olan Ankara'da bulunan iki adet arsanın satışı için ihale düzenleyeceğini açıkladı. Aşağıda özellikleri yer alan arsalar için 21 Haziran tarihinde açık artırmaya çıkacak olan kurum, en yüksek teklifi veren istekliye arsaların satışını yapacak. KGM duyurusunda satış işlemlerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılacağını duyurdu. Bu açıklama kapsamında ihale başvuru işlemlerini tamamlayıp teklif vermek üzere açık artırmaya katılanlar, ilan edilen muhammen bedeller üzerinden tekliflerini sunacaklar. Katılımcılar arasında en yüksek teklifi veren arsaları almak için hak kazanacak. Daha sonra ödeme işlemleri ile tapu devir teslim işlemleri tamamlanacak.

KGM'DEN SATILIK İMARLI ARSALAR

KGM'nin duyurusunda arsalar için bir tablo hazırlandı. Tabloda; arsaların bulundukları il ilçe mahalle ve ada parsel numaraları yer aldı. Gayrimenkul cinsi ile yüzölçümü büyüklüğü ile birlikte kurumun hisse oranı biligleri verildi. Tabloda yer alan diğer biligler tahmin edilen satış bedeli, geçici teminat ücreti, ihale tarihi ve saati oldu.

1. Arsa: Satışı yapılacak olan ilk arsa Ankara ili Yenimahalle ilçesi Yuva Mahallesi 63541 ada 1 parsel numarasında bulunuyor. Kentsel servis alanı imarlı arsanın toplam büyüklüğü 788,00 m2 / 7.808,00 m2 olarak açıklandı. Arsa için 1 milyton 708 bin TL muhammen bedel belirlendi.

2. Arsa; Ankara ili Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 2666 ada 1 parsel konumunda bulunuyor. Arsanının toplam büyüklüğü 3105 m2 olurken idarenin hisse oranı 1430 m2 olarak açıklandı. Sanayi alanı imar durumuna sahip taşınmaz için 1 milyton 287 bin TL değer belirlendi.

KGM Ankara Polatlı ve Yenimahalle'de arsa satışı yapacağını duyurdu

İHALE GÜN VE SAATİ

İhale işlemleri 21 Haziran saat 10.00 ile saat 11.00'de yapılacak. İhalelere katılacak olanlar bildirilen gün ve saatte Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü Etlik Caddesi No:19 Dışkapı-Altındağ/ANKARA adresinde İhale Salonunda hazır olacaklar. Başvuru yapacak olanlar ise Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliği Etlik Caddesi No:19 Dışkapı-Altındağ/ANKARA adresinden ihale şartnamesi alıp başvurularını o şartnameye göre yapacaklar. Şartname alınmadan önce ücretsiz şekilde incelenebilir. Ayrıca ihale şartnamesini görmek isteyenler mesai saatleri içerisinde kuruma gidecekler.