KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler Başvuruları Ne Zaman, Fiyatları Ne Kadar?

KİPTAŞ tarafından temel atma töreni gerçekleştirilen Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesi başvuruları ne zaman başlayacak ve konut fiyatları ne kadar olacak merak ediliyor. İşte projeye ilişkin detaylar
KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler Başvuruları Ne Zaman, Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, İstanbul'un farklı ilçelerinde konut projesi üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir projesi için anahtar teslimi yapan KİPTAŞ, bu kez de Beylikdüzü Gürpınar konut projesi için harekete geçti.

Avrupa Yakası'nda ev sahibi olma imkanı yaratacak projeye '' Kırlangıç Evler '' adı verildi.

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR!

KİPTAŞ tarafından Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilecek olan Kırlangıç Evler projesi bir kentsel dönüşüm projesi olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu proje nin maliyetinin 42 milyon 204 bin TL olacağı açıklanırken, projenin tam konumu İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınat Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde bulunuyor.

Gürpınar Kırlangıç Evler projesi, 16 bin 110 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek olup, inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare olacak.

KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler Başvuruları Ne Zaman, Fiyatları Ne Kadar?

KİPTAŞ BEYLİKDÜZÜ KIRLANGIÇ EVLERİ BAŞVURULARI NE ZAMAN, FİYATLARI NE KADAR?

KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Proje kapsamında 505 adet konut ve 20 adet ticari ünite inşa edilecek olup, B1, B2, B3, C1 ve C2 bloklarda konutlar bulunurken geriye kalan A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlar yer alacak.

Kırlangıç Evler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 nitelikli daireler bulunuyor. Söz konusu projede 505 adet konut için 505 araçlık otopark dizayn ediliyor ve proje kapsamında çocuk oyun alanı, yaya yolu, kameriya gibi sosyal yaşam alanlarının yanı sıra 4 bin 200 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin 546 metrekare peysaj alanı mevcut.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler konur projesinin 24 ay içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesindeki konutlar için henüz başvuru tarihi ve fiyat bilgisi açıklanmadı. KİPTAŞ tarafından açıklama yapıldığında biz de haberimize ekleyeceğiz.