KİPTAŞ'tan Evi Olmayan, Riskli Yapılarda Oturan Vatandaşlara 185 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Satışı

KİPTAŞ tarafından yapılan bir açıklamada sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştireceğini duyurdu.
KİPTAŞ'tan Evi Olmayan, Riskli Yapılarda Oturan Vatandaşlara 185 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Satışı

KİPTAŞ tarafından yapılan bir açıklamada sosyal konut ve kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda KİPTAŞ'ın elinde olan bazı konutlar uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi olan KİPTAŞ, 6 farklı konut projesinden ev satışı yapacağını duyurdu.



Firma tarafından yeni başlatılacak projeler öncesinde yapılacak konut satışları ise belirli kurallara bağlı olarak gerçekleştirilecek. KİPTAŞ tarafından satışa çıkarılan konut projeleri ve bu projelerde ev almak için belirlenen koşulları madde madde sizlerle paylaşıyoruz.



KİPTAŞ'TAN 185 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KONUT SATIŞI



KİPTAŞ tarafından yapılacak olan konut satışlarında öne çıkan detay, firmanın satış önceliği oldu. KİPTAŞ konut satışlarını öncelikle evi olmayan vatandaşlar ile evi riskli durumda olan vatandaşlara yapacak.



Proje kapsamında 272 konut satışa çıkarılacak ve konut satış fiyatları 185 TL'den başlayan fiyatlarla olacak. Ayrıca proje ile üretilecek olan konutlar, depreme karşı dayanıklı olacak. KİPTAş tarafından satışa çıkarılan konutlardan almak isteyen vatandaşların sağlamaları gereken bir diğer koşul ise İstanbul'da ikamet etmek.



Bu şartları sağlayan vatandaşlar Çatalca'dan 5. Levent'e kadar 6 farklı projede 272 konut satışı için KİPTAŞ'a başvuru yapabilecek. KİPTAŞ tarafından üretilecek olan evlerin yapısına dair elde edilen bilgilerde ise evlerin en az 83 metrekare en fazla ise 166 metrekare olması planlanıyor. Evler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde olacak ve enerji kimlik belgesi olacak.



ÖDEME SEÇENEKLERİ



KİPTAŞ konut kampanyası ile vatandaşlar 2+1 dairelere peşin ödeme ile 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. Peşin ödeme yapamayacak olan vatandaşlar için ödemeler 36 bin 844 lira peşinat ve aylık 2456 TL taksitle olacak. Vatandaşlara ödemeler için 60 ay vade imkanı sağlanacak. Peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.



24 aylık vade ile alınan konutlarda yüzde 0 faiz uygulanacak. Vatandaşlar başvurularını 3 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında yapacaklar.



Emlak365.com