Kira kavgasında kan aktı kirayı alamayan emekli polis kiracısına kurşun yağdırdı!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yükselen kiralar sonrasında tartışmalar daha da arttı. Yüksek kiraları ödemekte zorlanan kiracılar ödeme zorluğu yaşarken Kırşehir'de kira kavgası nedeniyle kan aktı!
Kira kavgasında kan aktı kirayı alamayan emekli polis kiracısına kurşun yağdırdı!

Kiralık ev fiyatları cepleri yakmaya devam ederken çaresiz bir şekilde yüksek fiyata rağmen evleri tutan kiracılar ödemede zorluk yaşamaya başladı. Pek çok şehirde asgari ücretle yarışan konut kiraları nedeniyle kiracılar gecikme yaşamaya başlarken ev sahipleri ile kiracılar arasında kira ödemeleri nedeniyle kavgalar yaşanmaya başlandı. 

Yaşanan üzücü olaylardan biri de Kırşehir'de meydana geldi. Kırşehir'de kirasını alamadığı iddia edilen ev sahibi ile kiracısı arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine emekli polis olduğunu söyleyen ev sahibi kiracısını silahla yaraladı. İşte yaşanan olayın detayları! 

EV SAHİBİ KİRAYI İSTEDİ YAŞANAN TARTIŞMADA KİRACISINI SİLAHLA VURDU! 

Söz konusu olay Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yaşandı. Emekli polis memuru olan 52 yaşındaki ev sahibi, geciken kirasını almak için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan kiracısını görmek için hastaneye gitti. Hastane otoparkında ev sahibi ile kiracı arasında tartışma yaşanırken genç kadının eşi yaşanan tartışmayı haber alarak olay yerine geldi. 

Ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyürken ev sahibi belindeki silahını çekerek kiracısını silahla bacağından yaraladı. Eşinin vurulması ile büyük bir şok yaşayan genç kadın "'Ben emekli polis memuruyum' diyerek eşimi vurdu. Ben de bu devlete hizmet ediyorum. Ben de can kurtarıyorum. Her önüne gelen birilerini mi vuracak? Yazıklar olsun" diyerek yaşananlara isyan ederken hastaneye kaldırılan kiracının hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı. Ev sahibi ise olay yerine gelen polislere teslim oldu, olayla ilgili soruşturma açıldı.