Kış Çılgınlığı Başladı! 2+1 ve 3+1 Prefabrik Ev Hayali Olanlar En Son Model Fiyat Listesi

2+1 prefabrik ev fiyatları ile 3+1 prefabrik ev fiyatları araştırması yapanlara kış indirimi başladı. Kampanyalı indirimli fiyatlarla prefabrik ev almak isteyenlere model son fiyat listesi haberimizde
Kış Çılgınlığı Başladı! 2+1 ve 3+1 Prefabrik Ev Hayali Olanlar En Son Model Fiyat Listesi

Prefabrik ev fiyatları Ocak 2022 döneminde birçok firma tarafından yenilendi. Dolar kuruna bağlı fiyat hareketlerinin ardından firmalar yeni fiyat listelerini açıkladılar. Kurun bir noktada sabitlenmesiyle açıklanan fiyatlara bir de kış indirimleri geldi. Ellerinde ki evleri satmak isteyen birçok firma kış döneminde işlerin devam etmesi için ciddi fiyat indirimleri uyguladıklarını duyurdular. Emlak365.com olarak düzenli olarak aktardığımız prefabrik ev fiyatlarını Ocak ayının ikinci yarısında ilan edilen fiyat listelerini yeniden paylaşıyoruz. İşte 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ve firmaların kampanyaları.

2+1 PREFABRİK EV FİYATLARI

2 Oda, 1 Salon ve 1 Banyodan oluşan 2+1 prefabrik evler, en düşük fiyat avantajına sahip modellerdir. Bu model evlerin tek katlı olmaları ve metrekarelerinin düşük olması fiyatların tabandan olmasına neden olur. Kaliteli malzeme ile yaş kış dönemi kullanılabilecek, firmaların uzun süre garanti verdikleri evler için fiyat listeleri 140.000 TL'den başlıyor.

Kış Çılgınlığı Başladı! 2+1 ve 3+1 Prefabrik Ev Hayali Olanlar En Son Model Fiyat Listesi

50 m2 bahçe teraslı kampanyalı 2+1 prefabrik ev 132 bin TL.

70 m2 villa görünümlü bahçe teraslı prefabrik ev ise 158.900 TL'den satıla çıkarıldı.

78 m2 büyüklüğünde 2+1 prefabrik ev ise 174.900 TL bandında yer alıyor.

3+1 PREFABRİK EV FİYATLARI

3 oda, 1 salon ve 1 Banyonlu tek katlı 3+1 prefabrik evlerde fiyatlar m2 büyüklüğü, model ve kullanılacak malzemelere göre değişmektedir. Firmalar 3+1 prefabrik evlerde müşterilerine çok çeşitli model imkanları sunarlar. Bahçe teraslı modeller başta olmak üzere müşteriler kendilerine sunulan modelllere göre fiyat alırlar. Standart ev modellerinde ise fiyat listesi 150.000 TL'den başlamaktadır.

Kış Çılgınlığı Başladı! 2+1 ve 3+1 Prefabrik Ev Hayali Olanlar En Son Model Fiyat Listesi

82 m2 standart 3+1 prefabrik ev 203.900 TL'den satılıyor.

Yan bahçe teraslı 90 m2 prefabrik ev ise 205.900 TL'den satışta.

121 m2 prefabrik ev almak isteyenler için fiyat 271.900 TL

EN UCUZ PREFABRİK EVLER

Prefabrik ev fiyatları seçilen model, evin büyüklüğü ve malzeme kalitesine göre değişmektedir. Öyle ki kullanılacak malzemenin kalitesi evin fiyatını doğrudan iki kat artırabilir. Müşterilerin tercihleri bu süreçte ev fiyatlarını belirleyecek olup en ucuz fiyatları arayanlar için seçenek ikinci el prefabrik evler.

İnternet üzerinden duyurulan satışlarda birçok firma ve şahıs ikinci el prefabrik ev satışı yapmaktadır. İkinci el evlerde fiyatlar kullanım durumu ve evin sağlamlığına göre yüzde 40 ile yüzde 70 daha ucuz olabilir. Ancak ikinci el ev alırken hem dolandırıcılık durumlarına karşı çok dikkatli olunması hemde alınacak evin çok dikkatli incelenmesi gerekmektedir.