Kızılay İzmir'de 100 metrekare kargir evi 450.000 lira bedelle satacağını ilan etti

İzmir ili, Karşıyaka ilçesi, Şemikler Mahallesi, 3063 no.lu parselde kain 100 metrekare büyüklükte olan kargir evin satışı yapılacak. Kızılay'a ait olan evin satışı için ihale düzenlenecek.
Kızılay İzmir'de 100 metrekare kargir evi 450.000 lira bedelle satacağını ilan etti

Emlak365.com - Türk Kızılayı kuruma kayıtlı olan bir gayrimenkul satış ihalesi paylaştı. Kızılay ön başvuru formu niteliğinde olan duyuru ile ihalenin detayları hakkında kamuoyunu aydınlattı. Herkes için geçerli olan gayrimenkul satışı kapsamında açık artırmaya katılacak olan istekliler teklif sunarak İzmir'de yer alan evi alabilecekler. Kurumun satış için yayımladığı ihale duyurusunda ihale muhammen bedeli 450.000 TL olarak açıklandı. Bu fiyat üzerinden teklif verecek olan vatandaşlar katılımın az olması durumunda ilk teklif fiyatıyla ev alma şansı elde edecekler.

İZMİR'DE TÜRK KIZILAYI'NA AİT EV SATIŞA ÇIKARILDI

Türk Kızılayı gayrimenkul satış duyurusunda, evin konumununa ve satış işlemlerine ilişkin kısa bir bilgi verdi. Kurum o duyurusunda gayrimenkul hakkında "İzmir ili, Karşıyaka ilçesi, Şemikler Mahallesi, 3063 no.lu parselde kain 100 m² yüzölçümlü kargir ev vasıflı taşınmazın açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacaktır." açıklamasında bulundu. Bu açıklama doğrultusunda ihaleye katılım sağlayacak olan vatandaşlar için ihale öncesi süreci ve sonrasında neler yapacakları da aktarıldı.

İhale Öncesinde Bilinmesi Gerekenler, Yapılacak İşlemler

Kızılay ihalenin kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü ile yapılacağını açıkladı. İhalenin 11 Mayıs günü düzenleneceğini isteklilerin saat 14.00 itibariyle ilan edilen adreste hazır olmaları gerektiğini açıkladı. Vatandaşların ihale gününden bir gün önce yani 10 Mayıs tarihinde tüm başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiğinin altını çizen Türk Kızılayı yapılacak işlemleri aktardı. Başvuru işlemlerini tamamlayanlar için ihale adresi Atac 1 Sokak No:32 Yenişehir / ANKARA olarak duyurdu.

İhale Sürecine Dair Bilgiler

Vatandaşlar için genel bilgiler bu şekilde olurken başvuru yapacak olanlar kurumun resmi sitesinden ihale şartnamesine ulaşabilecekler. Şartnamede başvuru evraklarına ilişkin bir liste olacak. O listeyi hazır edecek olan vatandaşlar daha sonra 22.500 TL olarak belirlenen geçici teminat bedeli ödemelerini yapacaklar. Tüm bu evraklar ise Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Evrak Birimine sunularak başvurular tamamlanacak. Vatandaşlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs.

Ayrıca şahsen değilde posta yoluyla yapılacak olan başvurularda teslim sürecine dikkat edilmesi gerekmekte. İstekliler ihaleye ilişkin detayları 0312 584 59 20 - 0312 584 10 36 telefon numaralarından öğrenebilecekler.