Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük İlçesinde 26 Adet İş Yerini Blok Halinde 843.000 TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Gölcül ilçesinde bulunan 28 adet iş yeri ihaleyle satışa çıkarıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük İlçesinde 26 Adet İş Yerini Blok Halinde 843.000 TL'lik Muhammen Bedelle Satışa Çıkardı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre Gölcül ilçesinde bulunan 28 adet iş yeri ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa sunulan ihale 5 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de belediyeler tarafından verilen ilanlarla mülkiyeti yine belediyelereait taşınmazların satışına devam ediyor. Son yayınlanan ilanlardan birisi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplamda 28 adet iş yerini ihale ile satışa çıkardı.



26 İŞ YERİ BLOK HALİNDE SATILACAK



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yayımladığı ilana göre tamamı Gölcük ilçesinin Saraylı Mahallesi'nde bulunan 28 adet iş yeri ihaleyle satılacak. Bu iş yerlerinin 26 adeti tek seferde blok halinde satılacak. Satışa sunulan sadece iki iş yeri için tek tek teklif verilebilecek.



2 İŞ YERİ AYRI İHALEYLE SATILACAK



Yapılan bilgilendirmeye göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi satışa sunduğu ve blok halinde satışını gerçekleştireceği 26 adet iş yeri için 843.000 TL muhammen bedel belirledi. Tek tek olarak satılacak iki iş yeri için ise belirlenen muhammen bedel 44.000 TL oldu.



Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihaleye girecek gerçek ve tüzel kişiler muhammen bedellerin üzerinde teklif verecekler. İhale şartlarını yerine getiren ve en yüksek teklifi veren kişiler iş yerlerinin sahibi olacak.



Emlak365.com