Kocaeli Emlakçılar Odası Seçimi Tamamlandı! Yeni Başkan Kim Oldu?

Büyük bir rekabete sahne olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimi sonuçlandı. Yeni Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı kim oldu, Alpay Hacıoğlu kimdir, nereli?
Kocaeli Emlakçılar Odası Seçimi Tamamlandı! Yeni Başkan Kim Oldu?

Kocaeli Emlakçılar Odası seçimi büyük çekişmeye sahne olurken yapılan oylama sonucu çoğunluk oyunu alarak yeni başkan olmaya hak kazanan isim belirlendi. Yapılan seçimlerde üyelerden çoğunluk oyunu alan Alpay Hacıoğlu diğer adayları geride bırakarak Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı olarak seçildi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimde seçime katılan adaylar karşısında üyelerden 473 oy almayı başaran Alpay Hacıoğlu yarışı birincilikle göğüsleyerek başkan olmaya hak kazandı. Yapılan oylamada ise Hacıoğlu'nun ardından en çok oy alan ikinci isim ise Ufuk Turan oldu.

KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI SEÇİLEN ALPAY HACIOĞLU KİMDİR, NERELİ?

Seçimde çoğunluk oylaması ile birinci seçilen Alpay Hacıoğlu seçimlerde istenmeyen olaylar yaşanmasına rağmen kendilerinin beyaz bir sayfa açtıklarını belirterek "Bugün yaşanan istenilmeyen olayların üzerine biz de bir olay yaptık, bundan sonra da çalışmalarımızla birlikte olaylara devam edeceğiz. Genel kurulumuzda yaşanan gergin anları sonucun açıklanması ile birlikte geride bırakmış olduk” dedi.

Kocaeli Emlakçılar Odası Seçimi Tamamlandı! Yeni Başkan Kim Oldu?

Alpay Hacıoğlu 1976 İzmitli doğumludur. 2004 senesinde gayrimenkul danışmanı olarak sektöre ayak basarken 2009 senesinden bu yana Kocaeli Emlakçılar Derneği KEM-DER başkanı olarak görev yapmaktadır. Yapılan yeni seçimlerin ardından bir kere daha çoğunluk oyu alarak görevine devam etme hakkı elde etmiştir. Evli olan Hacıoğlu doğma büyüme İzmitli olup, şehirde emlakçılık sektörünün gelişimine önemli katkılar vermiştir. 2004 senesinden bu yana sektörün içerisinde olan Alpay Hacıoğlu halen piyasada çalışmalarını sürdürmektedir.