Komşuların park yeri kavgası silahlı bıçaklı çatışmaya döndü 6 kişi yaralandı!

Ataşehir'de iddialara göre komşular arasında park yeri nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken annesi ve babasının bıçaklandığını gören polis memuru beylik tabancasıyla kurşun yağdırdı.
Komşuların park yeri kavgası silahlı bıçaklı çatışmaya döndü 6 kişi yaralandı!

Komşular arasında en çok tartışma yaşanmasına neden olan konular arasında yer alan park yeri nedeniyle bir kere daha kan aktı. İstanbul'un Ataşehir ilçesine bağlı olan Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi üzerinde yaşanan olayda komşular arasında park yeri nedeniyle tartışma yaşandı. 

Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken kavga esnasında Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli istirahatli polis memuru anne ve babasının bıçaklandığını gördü. Bunun üzerine iddialara göre polis memuru beylik tabancısına sarılarak etrafa kurşun yağdırdı. Çıkan kavgada bıçak ve silahla yaralandığı belirlenen 6 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

PARK YERİ KAVGASI FACİAYA DÖNÜŞTÜ: 1'İ AĞIR 6 YARALI! 

Yaşanan park yeri kavgası ne yazık ki büyük bir faciaya dönüştü. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda komşu oldukları öğrenilen kişiler arasında park yeri nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma tarafların sinirlerine hakim olamaması üzerine kavgaya dönüşürken kavgada evli çift bıçaklı saldırıya uğradı. 

Olay esnasında Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli istirahatli polis memuru anne ve babasının bıçaklı saldırıya uğradığını görerek beylik tabancasına sarıldı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve ambulans sevk edilirken polis memurunun babası ve erkek kardeşinin de aralarında olduğu 6 kişi yaralandı. İstihratlı polis memuru göz altına alınırken hastaneye kaldırılan 6 yaralıdan birinin durumunun kritik olduğu açıkladı.