Konut kampanyaları erken başladı! Yüzde 10 indirim, 3 yıl vade, faizsiz ödeme seçenekleri!

25 Ekim’de orta ve üst gelir grubu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılacak olan konut kampanyasına bazı şirketler erkenden başladı. 0,99 faiz, yüzde 10 gibi imkanları bazı inşaat şirketleri müşterilerine sundular.
Konut kampanyaları erken başladı! Yüzde 10 indirim, 3 yıl vade, faizsiz ödeme seçenekleri!

Türkiye’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın koordinasyonunda konut seferberliği başlatıldı. Önce TOKİ üzerinden 250 bin adet sosyal konut ve 1 milyon adet de konut yapılacak arsa için başvurular alınmaya başlanıldı. Bakanlık 25 Ekim’de de orta ve üst gelir grubunu ev sahibi yapmak için bir kampanya başlatacaktı. Ancak bazı inşaat şirketleri kampanyalarını güncelleyerek erkenden bu kampanyalarını startını verdiler.

Markalı konut üreten inşaat firmaları yeni kampanyalar ile orta ve üst gelir grubuna çok cazip imkanlar sunuyorlar. Düşük faiz, düşük peşinat, indirim ve vadeli satışlar şeklinde hazırlanan kampanyalar ev sahibi olmak isteyenleri şimdiden ikna edebiliyor. Şirketten şirkete değişen bu kampanyalar ile firmalar konut satış sayılarını yükseltmeyi hedefliyorlar.

TAHİNCİOĞLU 3 YIL VADE VE 0,99 FAİZ KAMPANYASINA BAŞLADI!

Konut kampanyasına başlayan firmalar arasında Tahincioğlu da yer alıyor. Nidapark Çengelköy projesinden ev satın almak isteyen müşterilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Yüzde 10 taksitli peşinat ödemesi yapılarak taksitle satın alınabilen bu evler için 36 ay vade ve aylık 0,99 faiz imkanı veriliyor. Üstelik bu evleri satın almak isteyenlerin taksit ödemeleri 2023 yılında başlıyor.

12 blok 207 konut şeklinde tasarlanan Nidapark Çengelköy projesinde konutların büyüklükleri 135 metrekareden başlıyor ve 450 metrekareye kadar çıkabiliyor. Kampanya hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Son dönemlerde başlatılan tarihi kampanyalara biz de şirket olarak katılma kararı aldık. Nidapark Çengelköy projesindeki evlerimizi yüzde 30 peşinatı kendi içinde 3 taksite bölüyoruz. Müşterilerimiz yüzde 10 peşinat ödeyerek bu evlerin ödemelerine başlayabiliyorlar. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik bölümlerini iki ara taksite bölüyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısım ise 36 ay vade ve 0,99 vade farkı ile eşit taksitlere bölüyoruz. Taksit ödemelerini de 2023’te başlatıyoruz.” dedi.

ALYA BAHÇE VİLLA PROJESİ İÇİN KAMPANYA

BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış&Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz da bir açıklama yaparak Bahçeşehir’deki villa projeleri Alya Bahçe için kampanya düzenlediklerini söyledi. Bu kampanya ile müşterilere yüzde 35 peşinat ve müşteriye özel ara ödeme seçenekleri sunuluyor. Esnek ödeme planlarının yapılabildiği kampanyada 24 aya kadar da vadelendirme uygulanabiliyor.

SIFIR FAİZLİ 24 AY VADE

Kampanya düzenleyen bir başka firma da Siltaş Yapı oldu. Firmanın Pendik’teki projesi olan Siltaş Panaroma’da peşinde yüzde 10 indirim ve taksitli satışlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Yüzde 40 peşinat ödeyen müşterilere şirket bünyesinde sıfır faizli 24 ay vade imkanı veriliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler için ise çok sayıda kamu ve özel banka alternatifi bulunuyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da hazırlanarak ödeme sürecinin sorunsuz tamamlanması sağlanabiliyor.