Kütahya'da Kamuya Ait 26 Apart 10 Yıllığına Kiraya Verilecek

Kütahya İl Özel İdaresine ait olan 26 apart için ihale düzenlenecek. 10 yıllığına kiralanacak olan apartlar için kurum tarafından ilan edilen ihale bilgileri haberimizde. İşte o ilana ilişkin detaylar
Kütahya'da Kamuya Ait 26 Apart 10 Yıllığına Kiraya Verilecek

Emlak365.com - Kütahya İl Özel İdaresi bir duyuru ile kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin toplu halde kiralanması için ihale düzenleyeceğini açıkladı. Kurum duyurusunda ihalesi düzenlenecek olan gayrimenkullerin cinsinin apart olduğunu bildirirken ihaleye söz konusu gayrimenkul sayısını ise 26 olarak açıkladı.

10 yıllığına kiralanacak olan gayrimenkuller hakkında Kütahya İl Özel İdaresi "Mülkiyeti İdaremize ait, aşağıda tapu bilgileri, yeri, muhammen bedeli, geçici teminatı, şarrtname bedeli, ihale tarihi ve saati ile diğer bilgileri yazılı taşınmazların şartnamesinde belirtilen esaslara göre 10 (on) yıllığına kiraya verilmesi işlerinin ihalesi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile Kütahya İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapılacaktır." açıklamasında bulundu. Vatandaşlar bu açıklama kapsamında ihaleye dahil olacaklar.

10 YILLIĞINA KİRALANACAK OLAN GAYRİMENKULLER

Kiralanacak olan gayrimenkuller Kütahya'nın Merkez İlçesi Yoncalı Mahallesi Alaaddin Keykubat caddedisinde yer alıyorlar. İhale işlemlerine dair de bilgi veren kurum açık artırmanın 21 Nisan tarihinde düzenleneceğini bu tarihe kadar başvuruların alınacağını duyurdu. 26 apart için aylık 8.605 TL artı KDV ile muhammen bedel belirleyen Kütahya İl Özel İdaresi başvuru işlemlerine ilişkin bilgi verdi.

Kütahya'da Kamuya Ait 26 Apart 10 Yıllığına Kiraya Verilecek

İhaleye katılacak olan vatandaşlar başvurularını kurumdan 100 TL karşılığında alacakları başvuru şartnamesine göre yapacaklar. Başvuru şartnamesinde gayrimenkuller için bildirilen geçici teminat bedeli ödemelerini ödeyecek olan vatandaşlar kurumun talep ettiği tüm evraklar ile birlikte ödemelere dair makbuzu teslim edecek başvurularını yapacaklar.

Başvuru işlemleri bireysel başvurular için Kanuni İkametgah belgesi, Tebligat adresi, T.C. kimlik numaralı kimlik belgesi, Vekaleten katılıyor ise noterlikçe düzenlenmiş vekaletname ve vekile ait imza sirküleri, evrakları ile yapılacak. İsteyenler tüzel başvuru veya ortaklık ile başvuru yapılabilir.