Liste Kabarıktı 7 İl Daha Eklendi! Devletten Ucuza Ev Alma Fırsatı Veriler Şehirler

8, 9, 10 ve 11 Şubat devlet tarafından satılan evler listesi. Kamu konutu, lojman satan kurumlar, fiyat listesi ve ihale duyuruları ile kamudan ev almak isteyenler için tüm başvuru işlemleri.
Liste Kabarıktı 7 İl Daha Eklendi! Devletten Ucuza Ev Alma Fırsatı Veriler Şehirler

Kamu kurumlarının konut satış listesi günlük yenileniyor. Eğer herhangi bir kurum konut satış ilanına çıkarsa bu duyuru listeye eklenirken konut satış süreci tamamlanan duyurular listeden kaldırılıyor.

Şubat ayının ikinci haftasının başlamasının ardından ise konut satış listesi güncellendi. Listeye 7 şehir daha dahil olurken bazı duyurular listeden kaldırıldı. Lojman almak isteyenler için güncel satış ile ihale detayları sizlerle.

KASTAMONU, SAMSUN, İSTANBUL, BURSA, SAKARYA, ANTALYA VE AYDIN'DA LOJMAN SATIŞLARI

8 Şubat ile 11 Şubat arasında kalan günlerde lojman satışı yapılacak şehirler arasında Kütahya, Kastamonu, İstanbul, Bursa, Samsun gibi şehirler eklendi. Kamudan satılık konutlar için başvuru yapacak olan vatandaşlar için emlak365.com olarak tüm listeyi aşağıda paylaştık. Bu listede yer alan kurumların tamamı herkese açık boş lojmanların satışını içeriyor.

Kamudan konut almak isteyenler için fiyatlar ise birçok etmene bağlı olarak değişir.

İllerin konut ihtiyacı, konutun bulunduğu il ve ilçedeki konut fiyatları, yapının eski yeni olması, konutun özellikleri fiyatların belirlenmesinde ana faktörlerdir. Ancak kamu konutu satış duyurularında çoğu zaman fiyatlar piyasadan daha uygundur. Kamu konutu satışları için belirlenen muhammen bedeller ilk eklif bedelleri olurken bu değerde yapılan satışlar vatandaşlara önemli avantajlar kazandırabilir.

Kamu konutu satışlarında Ankara'da 190 bin TL'den başlayan fiyatlar mevcut. Aşağıda yer alan listede vatandaşlar kendi şehirleri için fiyat sorgulaması yapabilirler. Bunun dışında yaşadıkları il emlak müdürlüğü üzerinden de başvurular alınabilir.

KAMU KONUTU SATIŞLARI İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Kamu konutu satışları için başvuru yapacak olanlar ilk olarka kurumların duyuru yada başvuru kılavuzlarına ulaşacaklar.

Kılavuzlarda başvuru süreci, ihale tarihi, geçici teminat bedeli ve başvuru evrakları yer alır. Vatandaşların başvuru işlemleri için ilk aşama ise kuruma gitmek yada posta yoluyla şartname elde etmektir. Şartnameden sonra geçici teminat bedeli ödenir ve makbuzu alınır. Makbuz ile birlikte şartnamede bildirilen tüm evraklar derlenir kuruma teslim edilir ve süreç tamamlanır.

GÜNCEL KAMU KONUTU SATIŞ DUYURU LİSTESİ

Liste Kabarıktı 7 İl Daha Eklendi! Devletten Ucuza Ev Alma Fırsatı Veriler ŞehirlerListe Kabarıktı 7 İl Daha Eklendi! Devletten Ucuza Ev Alma Fırsatı Veriler Şehirler

Lojman satışları için hazırlanan güncel listede; Kastamonu, Samsun, İstanbul, Kütahya, Bursa, Sakarya, Antalya, Aydın ve Ankara bulunuyor. Yukarıda yer alan listeye ilan gov tr adresinden ulaşabilirsiniz.