Listeler Tamam! Kamuoyuna İlan Edilen Boş Satılık 1+1, 2+1, 3+1 Kamu Konutları! Haftalık Satış Listesi

4 Nisan Pazartesi ile 8 Nisan Cuma gününe kadar başvuruları alınacak satılık kamu konutlarının listeleri kamuoyu ile paylaşıldı. İhale ile lojman satışı yapacak devlet kurumları ve şanslı şehirler.
Listeler Tamam! Kamuoyuna İlan Edilen Boş Satılık 1+1, 2+1, 3+1 Kamu Konutları! Haftalık Satış Listesi

1+1, 2+1, 3+1 şekinde olan kamu konutları vatandaşlara serbets piyasadan daha özel avantajlar sunuyor. Vatandaşlar ise onbinlerce TL'lik kazanç anlamına gelen bu avantajlar nedeniyle lojman satışlarını yakından takip ediyorlar. Devlet kurumlarından satılık lojman alacak olanlara; çok uygun fiyatlar, bankalar ile imzalanan anlaşmalar kapsamında özel faiz oranlarıyla konut kredileri, kurumların kendi sundukları taksitli satış imkanları sağlanıyor.

Genel olarak bu şekilde olan avantajlardan yararlanarak ev almak isteyenler için güncel satış ilanlarını kurumlara göre liste halinde aktarıyoruz. Aşağıda ana başlıkları ile paylaşılan bu konut satış duyurularının tüm detaylarına, kurumların kendi resmi sitelerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca basın ilan kurumu gibi web sitelerinden de ihale duyuruları toplu halde görülebilir.

4 8 NİSAN HAFTANIN KAMU KONUTU, LOJMAN SATIŞ İLANLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu yayımladığı iki ayrı duyuru ile lojman satışı yapacağını bildirdi. Aydın Çine'de 128 m2, Aydın Didim'de 2+1 iki ayrı kamu konutu satışı yapılacak.

İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanlığı bir duyuru ile 9 adet belediye konutunun satılacağını açıkladı. Kurum 14 Nisan'da ihale düzenleyeceğini bu tarihe kadar ise başvuru kabul edeceğini açıkladı.

Ankara'da Sincan Vergi Dairesi Genel Müdürlüğü Yenimahalle İlçesinde 2 adet daire satacağını bildirdi. İki daire için de 19 Nİsan tarihe kadar başvuru yapılabilecek.

Türk Kızılayı yayımladığı konut satış duyurusunda İstanbul Tuzla'da 1 adet evi olduğunu ve bu evi ihale ile satacağını açıkladı.

Kocaeli'nde de Körfez Başkanlığı'nın belediye konut satış ilanı var. Toplam 22 daire satışı yapacak olan belediye başkanlığı 6 Nisan tarihinde ihaleyi tamamlayacak. İhale gününe kadar başvuru yapılabilecek. Dairelerin hemen hemen hepsi 155.000 TL ile 165.000 TL'den satılacak.

SGK 11 Nisan'da düzenleyeceği bir başka ihale ile Konya'da 2 daire satışı yapacak. Selçuklu'da 107 m2, Cihanbeyli'de 135 m2 daireler satılacak. Kurum ayrıca İstanbul Esenyurt'ta çatı piyesli 116 m2 daire satışı yapacak. İstanbul için 7 Nisan'da ihale düzenlenecek.

Yozgat Yerköy Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 170.000 TL'den başlayan fiyatlarla lojman satışları yapacak. Kurumun listesinde 14 daire var. Açık artırma tarihi 6 Nisan olarak açıklandı.

Çorum Milli Emlak Müdürlüğü 7 Nisan tarihinde 1 adet lojman satışı için açık artırma düzenleyecek.

Yalova Milli Emlak Müdürlüğü ise 20 Nisan'a kadar başvuruları açık kalacak olan ihale ile 3 daire satışı yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 7 Nisan tarihinde 1 daire satışı yapacak.

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 210.000 TL ve 230.000 TL'den ev satacak. İhale tarihi 7 Nisan.

Emlak365.com - ÖZEL HABER