Lüleburgaz Belediye Binası Sadece 10 Dolara Satıldı!

Tüm dünyada büyük bir hızla büyüyen Metaverse evrenine ilgi Türkiye'de adeta çılgınlık boyutuna vardı. Bitcoin trenini kaçıran yatırımcılar sanal arsa ve arazi almak için adeta birbiri ile yarışıyor!
Lüleburgaz Belediye Binası Sadece 10 Dolara Satıldı!

Metaverse arsa ve arazi talepleri büyük bir hızla artmaya devam ederken özellikle de Türkiye'de yaşanan talep patlaması dikkat çekiyor. Dünya genelinde en çok sanal arsa ve arazi işlemi yapılan ülkeler arasına giren Türkiye bu alanda atılan adımlar ile gündem olmaya devam ederken tarihi yapılar, saraylar, hanlar, mega projelerin hemen hemen tümü satılmış durumda.

Ayasofya Camii, Sultan Ahmet, Dolmabahçe Sarayı, Boğaz Köprüsü, Kız Kulesi, Çanakkale Köprüsü gibi tarihi yapılar kendilerine alıcı bulurken bir satış haberi de Lüleburgaz Belediyesi'nden geldi. Yapılan arama ile Lüleburgaz Belediye Binası'nın sadece 10 dolarlık fiyat ile satıldığı ortaya çıktı. Belediye binasının satış bedeli şaşkınlık yarattı.

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'Nİ 10 DOLARA SATIN ALMIŞLAR!

Teknolojinin geleceği ve yeni nesilin yatırım aracı olarak lanse edilen Metaverse evreninde satışlar tüm hızı ile devam ederken bu satış haberlerinden biride Lüleburgaz Belediyesi için verildi. Lüleburgaz Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda "Trakya'nın en şirin belediyesini 10 Dolara satmışlar" ifadelerine yer verildi.

Lüleburgaz Belediye Binası Sadece 10 Dolara Satıldı!

Belediyenin sosyal medya hesabından esprili bir dille yapmış olduğu açıklama kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulurken belediye binasını 10 dolar ödeyerek satın alan kişide merak konusu oldu. Metaverse dünyası son dönemde Türkiye'de yoğun ilgi görürken platform üzerinden Türkiye genelinde 20 bin parselin satıldığı, sadece İstanbul'da satılan parsel sayısının ise 11 bin olduğu açıklandı.