Malatya'da 118 Kamu Konutu En Yüksek 160.000 TL Tahmini Bedelle Satışa Çıkarıldı!

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mülkiyeti Hazineye ait olan 118 kamu konutu açık teklif usulü ihaleyle satışa çıkarıldı.
Malatya'da 118 Kamu Konutu En Yüksek 160.000 TL Tahmini Bedelle Satışa Çıkarıldı!

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mülkiyeti Hazineye ait olan 118 kamu konutu açık teklif usulü ihaleyle satışa çıkarıldı. Malatya'da bulunan kamu konutlarının satışı ile alakalı ihale ile ilgili bilgiler resmi ilanla kamuoyuna duyuruldu.

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mülkiyeti Hazineye ait olan 118 kamu konutu satışa çıkarıldı. Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihale 20 Temmuz ile 24 Temmuz tarihleri arasında Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın 4. kat konferans salonunda gerçekleştirilecek.



ÖNCELİK KONUTLARDA OTURANLARIN



Yapılacak ihale ile satışa çıkarılan kamu konutlarında halen daha oturan vatandaşlara öncelik hakkı tanınacak. Bu vatandaşlar satın alma işlemini gerçekleştirmez veya herhangi bir bildirimde bulunmazsa ilgili konutlar en yüksek teklifi verenlere satılacak.



PEŞİN ÖDEMEYE İNDİRİM



İhaleyi kazananların ödemeyi peşin yapmaları durumunda yüzde 10 indirim uygulanacak. Taksitle ödemede herhangi bir indirim yapılmayacak.



Yayımlanan resmi ilana göre satışa çıkarılan kamu konutları için 50.000 TL ile 160.000 TL arasında değişen tahmini satış fiyatları belirlendi.



Emlak365.com