MAPEG MİGEM 699 Maden Sahası için İhale İlanı Yayımladı!

29 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 699 maden sahası için ihaleye çıkacağını açıkladı. İşte maden sahası ihale ilanı!
MAPEG MİGEM 699 Maden Sahası için İhale İlanı Yayımladı!

29 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 699 maden sahası için ihaleye çıkacağını duyurdu. Yayımlanan ihale ilanı ile 6592 sayılı Kanunla Değişik 3213 sayılı Maden Kanununun hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren ve ihalelerine müracaat olmayan 699 adet maden sahasının ikinci defa ihaleye çıkarılacağı ilan edildi.

İhale Yönetmeliği’nin 14. maddesi kapsamında söz konusu maden sahaları için ihale ilanı Resmi Gazete ile yayımlandı. İhaleye çıkan maden sahaları için merak edilen tüm ayrıntılar ise kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilanlar ile yayımlandı. MAPEG GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda ihalesi yapılacak sahaların; ili, erişim numarası, maden grubu, ihale şartnamesi, pafta-koordinat bilgileri, alanları, taban ihale bedelleri ve ihale tarihleri bilgilerine yer verildi.

MAPEG MADEN SAHASI İHALE İLANI BAŞVURULARI NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

Maden sahası başvuruları ihale ilanlarında belirtilen tarihlerde Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Atilla Şinasi ÖZDEMİR Konferans Salonunda İhale Komisyonuna direkt olarak yapılacak. Hazırlanan teklif mektubu ve ihale teminatını ayrı ayrı kapalı zarflar içinde, zarfın üzerine gerçek kişiler için, ihale edilecek sahanın ili, erişim numarası, müracaatçının adı soyadı, T.C. kimlik numarası, varsa vekilin adı soyadı, T.C. kimlik numarası; tüzel kişiler için ihale edilecek sahanın ili, erişim numarası, tüzel kişinin unvanı, vergi numarası, vergi dairesi, varsa vekilin adı soyadı, vergi numarası bilgileri yazılı olarak teslim edilecek.

MAPEG MİGEM 699 Maden Sahası için İhale İlanı Yayımladı!

MAPEG MİGEM 699 Maden Sahası için İhale İlanı Yayımladı!

Söz konusu maden sahaları ihale yöntemi ile kiraya verilecektir.

Haber Kaynağı: Emlak365.com