Mersin, Balıkesir, Niğde, Adana ve Bitlis'te Belediyeden Kiralık Dükkanlar

Nisan ayında ihalesi gerçekleştirilmek üzere Mersin, Balıkesir, Niğde, Adana ve Bitlis'te belediyeler kendilerine ait olan dükkanları kiralayacaklar. Söz konusu kiralık daire dükkanlar için...
Mersin, Balıkesir, Niğde, Adana ve Bitlis'te Belediyeden Kiralık Dükkanlar

Yaz döneminin gelmeye başlaması ile birlikte birçok belediye başkanlığı kendisine ait olan dükkanları, mağazaları, ofis ve işyerlerini kiralayacağını duyurdu. İlan edilen listede yer alan şehirlerin bir kısmında dükkanlar kent merkezinde olurken bir kısmı için ilçelerde kiralama yapılacağı açıklandı. Mersin, Balıkesir, Niğde, Adana ve Bitlis'te dükkan arayanlar için belediyelerin o ilanları.

BELEDİYELERDEN KİRALIK DÜKKANLAR NİSAN 2022

Mersin Yenişehir Belediye Başkanlığı bir duyuru ile kendisine ait olan 50 m2 dükkanın kiralanacağını duyurdu. Dükkan için yıllık 5.700 TL tahmini bedel açıklandı.

Balıkesir Gönen Belediye Başkanlığı'da yayımladığı duyuru ile 6 adet dükkanı kiralayacağını bildirdi. İlanda Kapalı Pazar Yerinde bulunan 6. Peronda; 266, 303, 304 ve 4. Peronda; 729, 730, 731 nolu satış yerlerinin işletim hakkının verileceği açıklandı.

Niğde Ulukışla Beleidyesi de 3 yıl süreyle 4 adet dükkanın kiralanacağını duyurdu. Belediye dükkanlar için belirlenen yıllık muhammen bedelin 6.240 TL'den başladığını duyurdu.

Adana Seyhan belediye Başkanlığının yayımladığı kiralık işyeri duyurusunda, Büyükdikili Mahallesi 93001 Sokakta bulunan iki adet dükkanın kiralanacağı açıklandı. Dükkanlar yıllık 15 bin TL ve yıllık 45 bin TL muhammen bedeller ile kiralanacak.

Bitlis için yayımlanan duyuruda ise Mülkiyeti Bitlis Belediye Başkanlığına ait Şehir parkı alanı içerisinde bulunan büfenin kiraya verileceği açıklandı. Büfe için kiralama bedeli aylık 800 TL, üç yıllık ise 28 bin 800 TL olarak açıklandı.

Mersin, Balıkesir, Niğde, Adana ve Bitlis'te Belediyeden Kiralık Dükkanlar

BELEDİYELERDEN DÜKKAN KİRALAMAK İSTEYENLER NE YAPACAK?

Yukarıda görselde beş şehirde bulunan belediye başkanlıklarının ihale tarihi bilgileri yer alıyor. İhale tarihine kadar kurumlara gidecek olan vatandaşlar, ihaleye başvuru yapacaklarını bildirecekler ve işlemleri Emlak ve İstimlak Dairesi üzerinden tamamlayacaklar. Daha sonra ihaleye katılacak olan vatandaşlar tekliflerini sunacaklar en yüksek teklifi veren ise kiralama hakkı elde edecek.

Emlak365.com