Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden İstanbul Arnavutköy'de İhaleyle Satılık Arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İstanbul Arnavutköy'de hazineye ait olan bir arsa satışa çıkarıldı.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden İstanbul Arnavutköy'de İhaleyle Satılık Arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İstanbul Arnavutköy'de hazineye ait olan bir arsa satışa çıkarıldı. İhaleyle gerçekleştirilecek olan satış işlemi için ihale tarihi 23 Temmuz olarak belirlendi.

Türkiye'de Hazine'ye ait olan arazilerin ekonomiye katılmaları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı kurumlardan olan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulması işlemlerine devam ediliyor.



İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DE İHALEYLE SATILIK ARSA



Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir arsa satılığa çıkarıldı. İhaleyle satılacak olan arsanın yüzölçümünün 967 metrekare olduğu belirtildi.



23 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ihale ile arsanın yeni sahibi belli olacak. Satışa sunulan arsa için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 1.837.420 TL muhammen bedel belirlendi.



İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Merkez Mahallesi'nde bulunan arsanın imar durumu için yayımlanan ilanda imarsız ibaresi yer alıyor.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİNİ ÖDEYENLER İHALEYE KATILABİLECEK



Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre ihaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale tarihinden önce arsa için belirlenen 367.484 TL'lik geçici teminat bedelini Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ödemeleri gerekiyor.



İhaleye katılma şartlarını yerine getiren ve ihalede en yüksek teklifi veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.



Emlak365.com