Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul'da 17 Adet Meskeni 260.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İstanbul'da bulunan 17 adet mesken ihaleyle satışa sunuldu.
Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul'da 17 Adet Meskeni 260.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilana göre İstanbul'da bulunan 17 adet mesken ihaleyle satışa sunuldu. 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan ihalede Açık Teklif Usulü uygulanacak.

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından bugün yayımlanan resmi ilana göre İstanbul'da bulunan 17 adet mesken ihaleyle satışa sunuldu. 6 Ağustos'ta yapılacak olan ihaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek.



İSTANBUL'DA SATILIK 17 ADET MESKEN



Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak olan ihalede satılacak olan 17 adet mesken için muhammen bedeller belirlendi. Açıklanan en düşük muhammen bedel 260.000 TL olurken en yüksek muhammen bedel ise 1.000.000 TL oldu.



Meskenlerde halen ikamet edenlere alım önceliği tanınacak. İhaleden önce bu vatandaşlar muhammen bedeli ödemeyi kabul ederlerse meskenler için ihale düzenlenmeyecek.



EMLAK VERGİSİ VE KDV MUAFİYETİ



Öte yandan ihale sonucunda satılacak olan meskenler 5 yıl süreyle emlak vergisine tabi olmayacakları gibi gerçekleşecek olan satışlar KDV'den de muaf tutulacak.



Ayrıca ihale sonucunda meskenleri satın almaya hak kazanan vatandaşlara ödeme kolaylığı ve taksit imkanı da tanınacak. Bu taksitli ödemede faiz işlemi de yapılacak.



Emlak365.com