Milli Emlak'tan Ankara Polatlı'da Konut İmarlı 14 Adet Arsa 133.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkarıldı!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hazine'ye ait olan konut imarına açık 14 adet arsayı satışa çıkardı.
Milli Emlak'tan Ankara Polatlı'da Konut İmarlı 14 Adet Arsa 133.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkarıldı!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hazine'ye ait olan konut imarına açık 14 adet arsayı satışa çıkardı. 22 Temmuz'da yapılacak olan arsa ihalesinde açık teklif usulünün geçerli olacağı bildirildi.

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayınlanan resmi ilana göre Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan 14 adet arsa satışa sunuldu. İhaleyle satılacak olan arsalar Polatlı'nın Üçpınar Mahallesi'nde bulunuyorlar. Ayrıca satılacak arsaların konut imarına açık olduğu belirtildi.



14 ARSANIN SATIŞI 22 TEMMUZ'DA YAPILACAK



22 Temmuz'da Polatlı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında gerçekleşecek olan ihalede satılacak arsaların 760 metrekare ile 979 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olduğu bildirildi.



ARSALARIN TAHMİNİ BEDELLERİ AÇIKLANDI



İhaleyle satışa çıkarılan arsalar ile alakalı olarak belirlenen en düşük tahmini bedel 133.000 TL olurken en yüksek tahmini bedel ise 171.000 TL şeklinde kamuoyuna duyuruldu.



KDV VE EMLAK VERGİSİNDEN MUAF OLACAKALR



İhaleye katılmak isteyenlerin ihale tarihine kadar geçici teminat bedellerini yatırmaları gerekiyor. Satışı gerçekleşecek olan arsalar KDV'den muaf tutulacaklar. Ayrıca 5 yıl da emlak vergisine tabi olmayacaklar.



Emlak365.com