Milli Emlak'tan Aralık ayının son lojman satış fırsatları tamamı 160 bin liraya SGK lojman satışı fırsatı

Milli Emlak lojman satışları için beklenen Aralık ayı ilanlarını peş peşe yayımlamaya devam ederken SGK lojman satışı için yeni duyuru geldi. Gümüşhane Milli Emlak Müdürlüğü satılık lojmanlar için yeni duyurusunu yayımladı.
Milli Emlak'tan Aralık ayının son lojman satış fırsatları tamamı 160 bin liraya SGK lojman satışı fırsatı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satılık lojman ilanları için yeni duyurular yayımlanmaya devam ediyor. Aralık ayı ilanları olması nedeni ile yılın son fırsat ilanları olarak kabul edilen yeni lojman satış duyuruları ile pek çok ilde kamu konutları satışa çıkarken bu ilanlardan birini de Gümüşhane Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü yayımladı. 

Yayımlanan ilan kapsamında mülkiyeti Gümüşhane Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait olan toplam 8 kamu lojmanı ile 46 Milli Emlak'tan satılık arsa duyurusu yapıldı. Yükselen konut fiyatları sonrasında nerede ise normal bir evin peşinatından bile daha az tutarda SGK lojman satışı yapılacağı açıklanırken arsa fiyatları da 9 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla dikkat çekti. 

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK KAMU KONUTLARI LOJMANLARI: SGK LOJMAN SATIŞI BAŞLADI! 

Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere cazip fiyatlarla büyük bir fırsat sunulurken hem konut hem de arsa satışı için piyasa fiyatının çok daha altında cazip seçenekler sunuldu. 

Milli Emlak'tan Aralık ayının son lojman satış fırsatları tamamı 160 bin liraya SGK lojman satışı fırsatı

Milli Emlak lojman satışı için Gümüşhane Merkez ilçesinde yer alan 8 lojman için 160 bin liradan başlayan fiyatlarla satış yapılacağı açıklandı. Yayımlanan duyuruda " mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait lojmanların, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte yer alan hükümleri ile 4706 sayılı Kanunun 4. maddesinin 5 ila 11. fıkraları çerçevesinde satış ihaleleri yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Ucuz konut, lojman satış ilanları, emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT haberleri, banka kredileri, konut kampanyaları, TOKİ satışları, altın ve dolar haberlerini anlık olarak takip etmek için uygulamalarımızı indirebilirsiniz... 

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ...

Huawei uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK LOJMAN İLANLARI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Satışa sunulan tüm lojman ilanları Milli Emlak GOV TR ve İlan GOV TR üzerinden yayımlanmakta olup her ilana yapılacak olan ihalenin detayları ve başvuru şartları yazılmaktadır.