Muğla'da ilçe belediye başkanlığı 3+1 şeklinde 110 m2 daireyi satışa çıkardı

Muğla Yatağan Belediye Başkanlığı bir duyuru ile 110 metrekare büyüklükteki 3+1 dairenin ihale ile satılacağını açıkladı. Belediyenin duyurusunda konut için 546.000 TL muhammen bedel açıklandı.
Muğla'da ilçe belediye başkanlığı 3+1 şeklinde 110 m2 daireyi satışa çıkardı

Emlak365.com - Muğla Yatağan Belediye Başkanlığı ay ortasında bir duyuru ile konut satışı yapacağını açıkladı. Belediye başkanlığı duyurusunda kendisine ait bir apartman dairesi olduğunu, bu dairenin ilan edilen muhammen bedel üzerinden satışının yapılacağını bildirdi. Belediyenin ilanı ile ilgilenenler için satış tablosu ve diğer tüm detaylar.

MUĞLA'DA BELEDİYEDEN SATILIK 3+1 DAİRE

Yatağan Belediyesi söz konusu dairenin özelliklerine ilişkin bir form açıkladı. O formda dairenin Muğla ili Yatağan ilçesi Madenler mahallesidne bulunduğunu bildirdi. Dairenin zemin katta olduğunu açıklayan belediye başkanlığı evin 3 oda ve 1 salon şeklinde olduğunu açıkladı. Söz konusu daire için belirlenen muhammen bedel 546.000 TL olurken vatandaşlar başvuru aşamasında bu bedel üzerinden bir teminat ödeyecekler. Açıklanan geçici teminat bedeli 16.380 TL olarak bildirildi.

İhale Bilgileri

Başvuru kılavuzunda dairenin ne zaman satılacağı hakkında "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri ile muhammen (KDV Hariç) satış bedeli, geçici teminat miktarı, ihale tarihi yazılı bulunan daire (konut) vasıflı taşınmaz, 2886 sayılı DİK’in 45’inci maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) ile ihale edilerek 09.05.2022 Pazartesi günü saat 14.00’de ilandaki yazılı sırasıyla Belediye Meclis Toplantı Salonunda satışı yapılacaktır." açıklaması yapıldı. Konut ile ilgili olan vatandaşlar bu açıklama doğrultusunda başvurularını yapacaklar.

Satış Detayları

Muğla'da ilçe belediye başkanlığı 3+1 şeklinde 110 m2 daireyi satışa çıkardı

Başvuru İşlemleri

İhale işlemleri 9 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Bu tarihe kadar 16.380 TL muhammen bedel ödemesini yapan vatandaşlar Nüfus Cüzdanı Sureti, İkametgâh Belgesi, tebligat adresi, vekaleten iştiraklerde isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği belediyeye giderek başvurularını tamamlayacaklar. Başvuru sonrası ise ihale gününde teklifler sunulacak.