Mutfağınızı Yeni Bir Mutfak Gibi Hissetmek İçin Tadilat Fikirleri

İşte eski bir mutfağı yeni bir mutfak gibi hissettirmenin yedi kolay yolu.
Mutfağınızı Yeni Bir Mutfak Gibi Hissetmek İçin Tadilat Fikirleri

Asılı ışığınızı çağdaş olanla değiştirin. Lavabo ve tezgahın üzerine bir tencere lambası veya bir sarkıt ekleyin. Eski bar taburelerinizi yeni bir şeyle değiştirin. Ayrıca dolap kulplarını değiştirebilir ve dolaplarınızı eğlenceli bir renge boyayabilirsiniz. İşte yepyeni bir mutfağı sizinki gibi hissettirmek için bazı ipuçlarımız.

Donanımı ve musluğu güncelleyin: Dolaplar güncellenmeli, ancak yine de yeni bir musluk ile kişiliğinizi mekana getirebilirsiniz. Yeni musluğunuzu paslanmaz çelik aletlerinizle eşleştirebilirsiniz. Adanızı oturma alanı sağlayacak şekilde genişletin. Yeni tezgahınıza bir çıkıntı ekleyin veya ona bacaklar ekleyin. Yeni mutfağınıza klas dokunuşlar eklemek, mutfağınızı sizinki gibi hissettirmenin harika bir yoludur.

Mutfağınızı Yeni Bir Mutfak Gibi Hissetmek İçin Tadilat Fikirleri

Yeni aydınlatma kurun: Aydınlatmayı güncelleyin. Aydınlatmayı değiştirmek, tüm odanın görünümünü güncelleyebilir ve alanın kullanımını kolaylaştırabilir. Aydınlatma armatürlerinizi güncellemeyi düşünün. Yarımadanın üzerindeki kaz boynu aplikleri veya pandantifler ambiyans eklemeye yardımcı olabilir. Dolaplarınızın altına disk lambaları da takabilirsiniz. Lavabonun üzerindeki küçük beyaz ışık, alanı daha hafif hissettirebilir.

Aydınlatmanın değiştirilmesi:Eski, telaşlı aydınlatmanızı LED şeritler veya yapışkanlı aydınlatma ile değiştirin. Mutfağınızın aydınlatmasını World Market veya West Elm'den modern sarkıtlarla da güncelleyebilirsiniz. Bütçeye uygun bir görünüm için yarımadanın üzerine bir kolye ucu veya lavabonun üzerine bir kolye ucu eklemeyi tercih edebilirsiniz. Daha maceracı hissediyorsanız, dolaplarınıza açık raflar ekleyin. Bu, odayı daha geniş hissettirecek ve mutfağınıza eklektik bir his verecektir.

Dolaplarınızı yenileriyle yükseltin: Mutfağınıza yeni bir görünüm kazandırmak için dolapların üzerindeki kapakları da değiştirebilirsiniz. Eskileri cam önü olanlarla değiştirmeyi seçebilirsiniz. Ayrıca, isterseniz donanımı değiştirebilirsiniz. Bu değişiklikler mutfağınızı kendinizinki gibi hissettirecek ve dolaplarınızın daha güzel görünmesini sağlayacaktır. Bu aynı zamanda mutfağınızın genel tasarımını şık tutmanıza da yardımcı olacaktır.

Mutfağınızı Yeni Bir Mutfak Gibi Hissetmek İçin Tadilat Fikirleri

Dolapların yükseltilmesi: Eskilerini değiştirmeyi veya sadece güncellemeyi seçebilirsiniz. Dolap kapaklarını değiştirerek dolapların rengini de değiştirebilirsiniz. Yenileri eski dolaplarınız gibi görünebilir. Kapı kollarının rengini değiştirebilirsiniz. Üst dolapların yüksekliğini ayarlayarak mutfağınızda dramatik bir etki yaratabilirsiniz.