Nakit Para, Altın, Bitcoin! Ruslar Ellerindeki Avuçlarındakini Satanlar Ruslar Türkiye'den Ev Alıyor

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın ardından hem Ruslar hem de Ukraynalılar Türkiye'de ev sahibi olma yarışına girdi, yabancıya konut satışı patladı!
Nakit Para, Altın, Bitcoin! Ruslar Ellerindeki Avuçlarındakini Satanlar Ruslar Türkiye'den Ev Alıyor

Dünyada son derece ağır yaptırımlar ile karşı karşıya kalan Rus Oligarkların mal varlıklarını Türkiye'ye aktaracakları iddia edilmişti. Oligarklardan önce Türkiye'ye zengin Rusların çıkartma yaptıkları açıklandı. Rusların savaşın ardından yoğun bir şekilde Dubai ve İstanbul'dan konut almaya başladıkları açıklandı.

Konu hakkında açıklama yapan Golden Sign’ın Kurucu Ortağı Gül Gül, savaşın başlamasının ardından son derece yoğun bir şekilde Ruslar tarafından konut başvurusu yapıldığını belirterek satmış oldukları her 10 konuttan 7'sini yabancılara sattıklarını belirtti. Bu rakamın oldukça yüksek olduğunu belirten Gül Rusların savaştan kaçmak için güvenli liman olan Türkiye'ye sığındıklarını söyledi.

ZENGİN RUSLAR PARALARINI TÜRKİYE'YE AKTARMAYA BAŞLADI!

Rusların konut talebinin nerede ise 10 kat arttığı belirtilirken Gül konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında “Ruslar tedirgin, güvenli liman olarak Türkiye’ye yöneliyorlar. Özellikle son 10 gündür hem yatırım hem de oturum amaçlı Rusların yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız” diyerek hem yatırım hem de oturmak amaçlı olarak konut alımlarının arttığını söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı operasyon ile beraber Şubat ayından bu yana Rusların Türkiye'den 509 konut aldıkları, bu rakamın bir önceki yılın Şubat ayına oranla yüzde 97 arttığı belirtildi.