Nef Vakfı Corana Virüsü Salgını İçin İhtiyaç Duyulan Malzemelerin Temini İçin Kolları Sıvadı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Nef tarafından kurulan Nef Vakfı, korana virüs salgını ile mücadele konusunda kolları sıvadı.
Nef Vakfı Corana Virüsü Salgını İçin İhtiyaç Duyulan Malzemelerin Temini İçin Kolları Sıvadı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Nef tarafından kurulan Nef Vakfı, korana virüs salgını ile mücadele konusunda kolları sıvadı. Sosyal sorumluluk projelerinin en büyük destekçileri arasında yer alan NEF Vakfı salgın sonrası hastanelerin ihtiyaç duyduğu maske, eldiven ve antibaktiriyel malzemelerin temini konusunda destek sağlamaya başladı. Detaylar haberimizde...

NEF İnşaat tarafından sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesi amacı ile kuruluna NEF Vakfı korana virüs salgını ile mücadele konusunda da desteklerini sürdürüyor.



HASTANELERİN İHTİYAÇ DUYDUĞU MALZEMELER İÇİN DESTEK SAĞLANACAK



Konu hakkında açıklama yapan Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada “Bu zor dönemde salgınla mücadelede en ön safta cansiperane bir şekilde savaşan sağlık personellerimizi salgından korumak için harekete geçtik. Ürettiğimiz malzemeleri sağlık kuruluşlarına ulaştırmaya başladık, ulaştırmaya da devam edeceğiz.



Nef Vakfı Pandemi Danışma Heyeti'miz ile; önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak yeni ihtiyaçlar için tasarımlar geliştirip, bu mücadelede en ön safta görev alan sağlık personelimize gücümüz yettiğince destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bir olup, birlik olunca her zorluğun üstesinden geliriz. İnanıyoruz ki, bu zor günlerin de üstesinden birlikte geleceğiz” diyerek destekleri sürdüreceklerini söyledi.



NEF VAKFI NEDİR?



2012 senesinde NEF inşaat tarafından kurulan NEF Vakfı sosyal sorumluluk projeleri üstlenmektedir.



Vakfın geliri NEF İnşaat tarafından her sene açıklanan dağıtılabilir kar üzerinden aktarılmakta olup açıklanan tutarın yarıdan fazla NEF Vakfına aktarılmakta, bu parada ihtiyaç duyulan kişilere aktarılmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmaktadır.



Emlak365.com