Odeabank Ankara'da 164 Bin TL'ye dubleks konut satıyor!

Bankaların yaptıkları konut satışlarına büyük bir ilgi gösteriliyor. Emlak piyasasının yarı fiyatına yapılan bu konut satışları ev sahibi olmak isteyenler için fırsat oluyor. Odeabank da Ankara'da kelepir konut satışlarını duyurdu. İşte yok fiyatına Ankara'da satılık dubleks konutlar...
Odeabank Ankara'da 164 Bin TL'ye dubleks konut satıyor!

Ev sahibi olmanın bedeli her geçen gün daha da ağırlaşıyor. İnsanlar kiradan kurtulmak için emlak piyasasından bir ev almak istediklerinde şehirlere göre değişmekle beraber en iyi ihtimal 750 Bin TL'lik bir bütçe ortaya koymaları gerekiyor. Bu fiyatlarla da ev sahibi olmak şu anda çok kişinin imkan kapsamına girmiyor. Bundan dolayı da ucuz evlere dair büyük bir ilgi var. Bunun bir yolu da bankaların satışını yaptıkları evler oluyor. Bankalar çeşitli gerekçelerle uygun fiyatlı ev satabiliyorlar. 

BANKALARDAN UCUZ KONUT HAMLESİ!

Bankalar için ikinci el konutların çok farklı bir işlevi bulunuyor. Müşterilere kullandırılan kredilerde bazı durumlarda ipotek olarak bir ev gösterilmesi isteniyor. Müşteriler de kredi çekebilmek için sahip oldukları konutu ipotek olarak gösteriyorlar. Ancak bu çekilen kredinin geri ödemeleri aksayınca işin rengi değişiyor. Tüm yasal süreçlerin işletilmesine rağmen kredi borcu geri ödenmeyince o zaman ipotek altına alınan konut bankanın mülkiyetine geçiriliyor ve kredi hesabı kapatılıyor. 

Müşteriden bankaya geçen ikinci el konutların esasında bankalar için büyük bir anlamı yok. Tek amaç kullandırılan kredinin telafisi oluyor. Türk lirasının her gün değer kaybına uğradığı bir dönemde bankaların sahip oldukları bu konutların hemen satılması gerekiyor. Satış işlemi gerçekleşince kredi zararı kapatılarak bankaların bilançoları düzeliyor. 

Bankalar konutları kısa bir süre içerisinde elden çıkarabilmek için düşük bir satış fiyatı belirliyorlar. Konut satışları süreli bir ihale sistemi ile yapıldığı için de ekstra bir indirim daha yapılıyor. Bu satışlarda en kritik olan konutlar için çok teklif gelmemesi gerekiyor. Teklif sayısı ne kadar az olursa konutlar da o kadar ucuz fiyata satılabiliyor.

ODEABANK ANKARA'DA UCUZ KONUT SATIYOR!

Odeabank Ankara'da 164 Bin TL'ye dubleks konut satıyor!

Konut satışı yapan bankalardan birisi de Odeabank oldu. Odeabank tarafından yayınlanan konut satış ilanlarına göre Ankara'da fırsat konutları satışa çıkarıldı. Beypazarı ilçesinde bulunan bu konutlar için banka oldukça düşük fiyatlar belirledi. 

Banka tarafından yapılan bilgilendirmeye göre 144 metrekare 3+1 ve dubleks konut 164 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Ayrıca 154 metrekare 3+1 ve dubleks bir başka konut için de 169 Bin TL fiyat belirlendi.