Pandemi Zenginlere Yaradı! Milyarderler Ucuz Gayrimenkul Avına Çıktı, Kelepir Fiyatlarla Satılan Taşınmazlar Kapışıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs krizi sonrası milyarderler servetlerine servet katarken UBS tarafından açıklanan rapora göre pandemi sonrası gayrimenkul fiyatlarında yaşanan düşüşü fırsata çevirmek isteyen zenginler kelepir gayrimenkul avına çıktı.
Pandemi Zenginlere Yaradı! Milyarderler Ucuz Gayrimenkul Avına Çıktı, Kelepir Fiyatlarla Satılan Taşınmazlar Kapışıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs krizi sonrası milyarderler servetlerine servet katarken UBS tarafından açıklanan rapora göre pandemi sonrası gayrimenkul fiyatlarında yaşanan düşüşü fırsata çevirmek isteyen zenginler kelepir gayrimenkul avına çıktı. Detaylar haberimizde...

Milyarder yatırımcılar korana virüs salgınını da fırsata çevirmek için kollarını sıvadı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan korana virüs salgını nedeni ile büyük bir gelir kaybına uğrayan dünya ekonomilerine rağmen milyarderler servetlerine servet katmış, dünyanın en zengin insanı Jeff Bezoss servetindeki rekor artış ile tüm dünyanın gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.



MİLYARDERLER KELEPİR GAYRİMENKUL ARAYIŞINA BAŞLADI!



Dünyada yaşanan ekonomik krizi kendi lehlerine çevirmek için harekete geçen milyarderler ise ucuz gayrimenkul fırsatlarının peşine düştü.



UBS tarafından yayımlanan rapora göre pandemi kaynaklı düşüş yaşayan gayrimenkul fiyatları sonrası bazı ünlü milyarderler gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı.



Dünyanın en zengin kardeşleri olarak tanınan David ve Simon Reuben kardeşler Madrid emlak piyasında ucuz gayrimenkul avına çıkarken 170 milyon dolarlık bir mülk alan iki kardeş yine rekor fiyata Balearic Adaları'nda 90 hektar toprak alımında bulunarak yatırımlarını sürdürdü.



Pek çok milyarderin benzer girişimlerde bulunduğunu açıklayan UBS şirketinin küresel aile ofisi birimi yöneticisi olarak görev yapan Josef Stadler, “Covid-19, yapılması gerekenin çeşitlendirme olduğunu yeniden teyit etti. Gayrimenkul her zaman çeşitlendirme için iyi varlık sınıfı ve bariz bir şekilde konumunu doğruladı" diyerek artan yatırım iştahına dikkat çekti.



Türkiye'de ekonomik kriz ve düşen ziyaretçi sayısı nedeni ile iflas noktasına gelen çok sayıda dev otel ve turizm işletme tesisi kelepir fiyatlarla el değiştirdiği iddiaları ile gündeme gelmişti.



Emlak365.com