Pendik Sabiha Gökçen Metro Hattı Ne Zaman Açılacak Bakan Açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbullular tarafından merakla beklenen Sabiha Gökçen Metro Hattı hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
Pendik Sabiha Gökçen Metro Hattı Ne Zaman Açılacak Bakan Açıkladı!

İstanbul'un en önemli metro projeleri arasında gösterilen ve yapımını Ulaştırma Bakanlığı'nın üstlendiği Pendik Sabiha Gökçen Metro Hattı hakkında son açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapıldı. Sabiha Gökçen Metrosu şantiyesinde burada görevli işçilerle düzenlenen iftar programına katılan Bakan Karaismailoğlu, iftarın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ramazan ayında devam eden projelerin şantiyelerinde iftar ve sahur programlarına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bu sayede hem işçilerle bir araya gelerek taleplerini dinliyor hem de projelerdeki son durum hakkında bilgi alarak denetimlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ulaştırma Bakanı dünkü iftarını Pendik Sabiha Gökçen metro şantiyesinde buradaki işçilerle birlikte açtı.

PENDİK SABİHA GÖKÇEN METRO HATTI PROJESİNDE SON DURUM NE, HANGİ TARİHTE AÇILACAK?

İşçilerle beraber iftarını açan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, iftar programından sonra şantiyeyi gezerek projedeki son durumu yerinde denetledi. Bakan Karaismailoğlu yapmış olduğu denetimlerin ardından projede ilerleme oranının yüzde 98 olduğunu belirterek "Tüm imalatları tamamlayıp hattımızı açacağımız güne kadar 7 gün 24 saat aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah sinyalizasyon ve sistem emniyet testlerinin tamamlanmasıyla en geç Ağustos ayında bu projemizi İstanbulluların hizmetine sunmanın gururunu yaşayacağız" diyerek dev projenin en geç Ağustos ayında açılacağını ilan etti.

M10 PENDİK SABİHA GÖKÇEN METRO HATTI DURAKLARI LİSTESİ VE GÜZERGAHI!

Pendik

Kaynarca Merkez

Fevzi Çakmak

Yayalar

Kurtköy

Sabiha Gökçen Havalimanı

Metro hattı toplamda 6 duraklı olarak planlanırken 70 bin yolcu kapasitesi ile hizmet vermesi bekleniyor.

Emlak365.com