Perşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alır

5 6 Mayıs Perşembe Cuma günleri başvuruları alınabilecek olan ve 71.000 TL'den başlayan lojman satış ilanlarını, ilanı yayımlayan kurum ve ihale bilgileri ile birlikte paylaştık.
Perşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alır

Emlak365.com - Kamu kurumlarının lojman satış ilanlarına bayramdan önceki süreçte son dakika duyuruları eklendi. Birçok kurum kendisine ait olan 1+1, 2+1 daireleri satmak için ihale ilanı yayımladı. Bu duyurular için istekli olabilecek olan vatandaşlar ise başvurularını 5 6 Mayıs Perşembe Cuma günlerinde kamu kurumlarına bizzat giderek yapabilecekler. İşte lojman almak isteyenler için o listeler.

KAMU KURUMLARINDAN SATILIK LOJMANLAR 5 MAYIS PERŞEMBE 6 MAYIS CUMA

Kamudan konut almak isteyenler için yayımlanan ihale duyurularını kurumların listesi halinde aktarıyoruz. Listeler üzerinden hangi kurumun satış yapacağını ve ihale başvuru tarihlerini öğrenebilirsiniz. İşte güncel kamu konutu, lojman satış ilanları.

Perşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alırPerşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alırPerşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alırPerşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alırPerşembe Cuma kamu lojmanı satış listeleri! Yetişenler 71.000 TL'ye tapusunu alır

KONUTLARI ALMAK İSTEYENLER İÇİN İZLENECEK YOL

Kamu kurumlarına ait olan konutların satışlarına başvuru yapmak isteyenler aşağıda yer alan listelerden hangi kurumların konut satışı yapacaklarını öğrenecekler. Daha sonra kurumların kendi ihale ilanlarını yayımladıkları web sayfalarından yada basın ilan kurumu üzerinden ihale ön başvuru kılavuzlarına ulaşacaklar. Bu kılavuzlarda satışı yapılacak olan dairenin konumu, bina ve ev özellikleri, ihalenin ne zaman ve hangi adreste gerçekleştirileceği, m2 fiyat bilgileri yer alır.

İhaleye katılım sağlayacak olanlar tüm bu bilgiler ışığında başvurularını yaparlar. Başvurular tamamlandıktan sonra ikinci aşama için süreç başlar.

Başvuru işlemleri; satılacak olan ev için belirlenen ihale bedeli üzerinden bildiirlen geçici başvuru ücretini ödeyip her kurumun ayrı ayrı ilan ettiği başvurularının tamamının kuruma teslim edilmesi ile tamamlanacak. Başvuru evrakları temel belgelerden oluşmaktadır. Adres beyanı, kimlik örneği, belediyeden borcu yoktur yazısı alınması, varsa vekaletname gibi. Ancak bu evraklar gerçek kişi yani bireysel başvurular için geçerlidir. Tüzel şirket üzerinden yapılacak başvurularda evrak listesi daha kabarık olur.

İhale şartnamesi başvuru aşamasının en önemli işlemlerininden birisidir. Her kurum internet üzerinden yayımladığı ön başvuru formu dışında ihale şartnamesi hazırlar. Bu şartname resmi belge niteliğinde olup başvuru sürecinde tüm işlemler şartnameden bildirildiği şekilde yapılır. İhale şartnameleri kurumdan 100 TL ile 900 TL arasında değilen bir ücretle alınabilir. Ayrıca şartname başvuru aşamasında her sayfası imzalanarak kuruma teslim edilir.