Prefabrik Ev Fiyatlarına Yıl Sonu İndirimi Geldi! 80 Metrekare Sahibinden 2+1 Evi 85 Bin Liraya Satıyorlar

Konut fiyatları uçuşa geçerken prefabrik ev fiyatları için büyük yıl sonu kampanyaları başladı. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021, 80 metrekare ev kaç TL, prefabrik evlerin ömrü ne kadardır?
Prefabrik Ev Fiyatlarına Yıl Sonu İndirimi Geldi! 80 Metrekare Sahibinden  2+1 Evi 85 Bin Liraya Satıyorlar

Hem fiyatlarının daha ucuz olması hem de çok daha kısa sürede oturmaya hazır hale getirilmesi nedeni ile son dönemde prefabrik evlere olan ilgi artmıştı. Son dönemde özellikle de deprem riskinin yüksek olduğu illerde ve bölgelerde vatandaşlar daha güvenilir olması nedeni ile prefabrik evlere yönelirken, anahtar teslim prefabrik ev fiyatları için indirim kampanyaları da başladı.

Prefabrik ev almak isteyen kişilere yönelik olarak üretici firmalar yıl sonuna özel fiyat indirimleri yapmaya başlarken vatandaşın artan talebi sonrasında sektördeki rekabette yükseldi. Yaşanan rekabet ve çekişme vatandaşın cebine indirim olarak yansırken özellikle de 70 m2 ve 80 m2 ve 85 metrekare gibi küçük evlerde fiyat indirimleri dikkat çekti.

ANAHTAR TESLİM PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin son dönemdeki ilk tercihleri arasına giren prefabrik evler için beklenen yıl sonu indirim kampanyaları başladı. Prefabrik ev üreticileri ellerindeki stokları bitirmek ve 2022 senesinde yeni modellere yer açabilmek için elde kalan konutları ucuz fiyatlarla satmaya başladı.

Prefabrik Ev Fiyatlarına Yıl Sonu İndirimi Geldi! 80 Metrekare Sahibinden  2+1 Evi 85 Bin Liraya Satıyorlar

Büyük yıl sonu indirimi kampanyası sloganı ile çok sayıda ilana yer verilirken 70 m2 prefaberki ev için belirlenen satış fiyatı 79 bin 900 TL olarak duyuruldu. 84 metrekare prefabrike ev almak isteyen kişiler için 2+1 wc, mutfak ve banyo şeklinde tasarlanan prefabrik evin satış fiyatı ise 85 bin lira olarak duyurulmuştu.

Prefabrik Ev Fiyatlarına Yıl Sonu İndirimi Geldi! 80 Metrekare Sahibinden  2+1 Evi 85 Bin Liraya Satıyorlar

30 BİN LİRASINI DEVLET HİBE PARA YARDIMI OLARAK ÖDÜYOR!

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından barınma yardımı adı altında 30 bin liraya kadar prefabrik ev yardımı yapılmaktadır. Toplam hane halkı geliri asgari ücretin 3'te birini geçmeyen, muhtaç durumda olan kişilere kendi arsaları üzerine yapılması şartı ile Bakanlık tarafından geri ödemesiz olmak üzere 30 bin TL hibe para yardımı yapılmaktadır.

Prefabrik ev hibe desteği 2021 için başvurular Sosyal Yardımlaşma Dernekleri ve Vakıflar üzerinden şahsen yapılmakta olup, muhtaç durumda olduğu belirlenen kişilere devletin prefabrik ev yardımı hibe desteği olarak geri ödemesiz olarak verilmektedir. Her sene rakam güncellenmekte olup 2021 yılında söz konusu rakam 30 bin TL olarak ödenmektedir.