PTT evleri satışa çıktı Ankara Çankaya'da kelepir satılık ev arayanlara PTT'den ucuz satış fırsatı

PTT taşınmaz satış ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilan kapsamında Ankara PTT Başmüdürlüğü tarafından Çankaya'da yer alan 3 adet dairenin satışa sunulduğu ilan edildi.
PTT evleri satışa çıktı Ankara Çankaya'da kelepir satılık ev arayanlara PTT'den ucuz satış fırsatı

Belediyelerin ve resmi kurum ile kuruluşlarının taşınmaz satışları tüm hızı ile devam ederken bu ilanlardan birini de Ankara PTT Başmüdürlüğü yayımladı. Yayımlanan ilan kapsamında Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı olan Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3 adet mesken nitelikli taşınmaz ihale yöntemi ile satışa sunuldu. 

16 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek olan ihale kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Apt. 16/1-2-8 Kızılay Ankara adresindeki 3 adet taşınmaz ilanlı açık ihale usulü ile ayrı ayrı satılacak. Ankara PTT Başmüdürlüğü Yenimahalle Ankara adresinde yapılacak olan ihalede en düşük konut fiyatı 1 milyon 100 bin TL olarak uygulanacak. 

PTT TAŞINMAZ SATIŞI: PTT'DEN SATILIK DAİRE NASIL ALINIR?

Düzenlenen ihaleye katılım şartları ve ihale tarihi detayları ilan edilirken dairelerden satın almak isteyen kişilerin belirlenen tarih ve saatte düzenlenen ihaleye katılım sağlaması yeterli olacak. İhaleye katılmak isteyen kişiler taşınmazlara ait satış şartnamesi, bilgiler ve teklif mektubunun örneği Ankara PTT Başmüdürlüğünden çalışma saatleri olan 08:30/12:30-13:30/17:30 içerisinde görülebilecek ya da 100 TL karşılığı temin edebilecekler. 

PTT evleri satışa çıktı Ankara Çankaya'da kelepir satılık ev arayanlara PTT'den ucuz satış fırsatı

İhaleye katılmak isteyen kişilerin PTT tarafından talep edilen belgeleri hazırlayarak en geç ihale günü ve saati olarak belirlenen 16 Kasım 2022 tarihi saat 10:00'a kadar belgeler ile birlikte en geç son teklif verme ihale tarih ve saatine kadar Ankara PTT Başmüdürlüğü Yapı İşleri Müdürlüğü Emlak Servisine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla göndermesi yeterli olacak.