QNB Finansbank'tan görülmemiş hizmet: Ankara'da bulunan tek katlı ev ve arsası, 180 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkarma kararı aldığını açıkladı. Banka, yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale duyurusu yayınladı. İşte ayrıntılar…
QNB Finansbank'tan görülmemiş hizmet: Ankara'da bulunan tek katlı ev ve arsası, 180 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank, Ankara ilinde bulunan icralık bir dairenin ve arsasının, satışta olduğunu duyurdu. Banka, ilgili ev ve arsasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN GAYRİMENKUL SATIŞI HİZMETİ!

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve her dönem dahilinde geliştirmiş olduğu avantajlı kart kampanyaları ile uygun finansman hizmetleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran QNB Finansbank, yeni dönemde de kaliteli hizmeti sayesinde müşteri sayısını arttırmaya devam ediyor.

Sene başından bu yana hem kredi hem de kart başlıkları altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirmeyi başaran QNB Finansbank, bu kez de bambaşka bir kategoride sunmuş olduğu hizmete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Banka, Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını ve elinde bulunan icralık gayrimenkulleri Intengo üzerinden fiyat teklifine açacağını bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

QNB Finansbank'tan görülmemiş hizmet: Ankara'da bulunan tek katlı ev ve arsası, 180 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank tarafından yapılan uygun fiyatlı gayrimenkul satışı duyurusu, tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Yeni dönemde uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar, banka tarafından düzenlenen son ihalenin içeriğini araştırmaya başladılar.

QNB Finansbank Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu son ihalenin, Ankara ilinde bulunan bir konutu kapsadığını belirtti. Ayaş ilçesinde bulunan tek katlı evin ve arsanın ihalede olduğunu ifade eden banka, ihale başlangıç bedelini 180 bin TL, ihale katılım bedelini ise 9 bin TL olarak belirledi.

QNB FİNANSBANK’IN ANKARA’DA SATIŞA SUNMUŞ OLDUĞU GAYRİMENKUL İÇİN NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

QNB Finansbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tek katlı eve ve arsasına sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle platforma üye olmaları gerekmektedir. Intengo üyelik sürecini tamamlayan kişilerin, ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu katılım bedelinin yatırılmasının ardından ise sisteme tekrar giriş yapılmalı ve katılım bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilmelidir.