Ramazan Bayramı Sokağa Çıkma Yasağı İle Bungalov Evleri Rekor Başvuru Aldı!

16 - 19 Mayıs tarihleri arasında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı açıklaması ile vatandaşın Ramazan Bayramı için 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilanı beklentisi güçlenirken 9 günlük sokağa çıkma yasağı ihtimali de masada duruyor.
Ramazan Bayramı Sokağa Çıkma Yasağı İle Bungalov Evleri Rekor Başvuru Aldı!

16 - 19 Mayıs tarihleri arasında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı açıklaması ile vatandaşın Ramazan Bayramı için 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilanı beklentisi güçlenirken 9 günlük sokağa çıkma yasağı ihtimali de masada duruyor. Sokağa çıkma yasağının uzun olması ve vatandaşın artık sürekli evde oturması farklı bir çözüm arayışı doğururken tercih daha ekonomik olan bungalov evleri oldu. Detaylar haberimizde...

Sokağa çıkma yasağı ve korana virüs salgını nedeni ile evde kalma süresi uzayan vatandaş farklı çözüm arayışına girdi.



BUNGALOV EVLERİ İÇİN REZERVASYONLAR DOLDU!



Konu hakkında açıklamada bulunan tesis işletmeciliği yapan Arif Doğru rezervasyonlarının Ramazan Bayramı için dolduğunu belirterek "Her gün onlarca telefon alıyoruz. Ramazan Bayramı süresini tesisimizde geçirmek isteyenler var. Bayram sonrası için rezervasyon yaptıranlar var.



Bayram sonrası daha hareketli olacak. Şu anda ön rezervasyonlarımız doldu. Kesin rezervasyonlar için kaporaları da yatırıyorlar. İnsanlar şehirdeki kalabalıktan uzakta dinlenmek istiyor. Sosyal mesafe, izolasyonu önem taşıyanlar az sayıda kişinin bulunduğu, doğa ile iç içe yerleri tercih ediyor. Bu nedenle tesisimize bu sene ilgi arttı" diyerek yaşanan yoğunluğa dikkat çekti.



RAMAZAN BAYRAMI BU SENE HANGİ GÜNE DENK GELİYOR, 2020 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?



Ramazan bayramı bu sene 24 Mayıs Pazar günü başlayacak. 23 Mayıs Cumartesi günü Ramazan Bayramı Arefe günü olacak. Ramazan Bayramı resmi tatili 3 gün olarak belirlendiği için 26 Mayıs Salı günü sona erecek.



RAMAZAN BAYRAMINDA 9 GÜN MÜ YOKSA 4 GÜN MÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK?



Vatandaş Ramazan Bayramı için kaç günlük sokağa çıkma yasağı olacak sorusunun yanıtını aramaya devam ediyor.



Gelen ilk bilgiler 16 - 19 Mayıs aralığı için olduğu gibi Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı ile Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü olan günlerin de birleştirilerek 4 günlük bir sokağa çıkma yasağı uygulanması yönünde.



9 günlük sokağa çıkma yasağı ihtimali ise son derece uzak olarak kabul ediliyor Nihai karar 18 Mayıs tarihinde yapılacak olan Bakanlar Kurulu Toplantısı ile verilecek.



Emlak365.com